פסטה איטלקית עם נקניק
פסטה נקניק איטלקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 390 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך קישורי נקניק, עגבניות שזיפים, רוטב בית טוסקני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו נקניק איטלקי ופסטה פוט, פסטה עם נקניק איטלקי, ו נקניק איטלקי ופסטה (מתכונים דומים).
הוראות
גריל חום לחום בינוני-נמוך.
מערבבים ירקות; מניחים על גיליון גדול של רדיד כבד.
טפטוף עם רוטב 1/4 כוס. מקפלים לעשות מנות.
מנות גריל ונקניק 15 עד 20 דקות. או עד הנקניק נעשה, מפנה נקניק מדי פעם. בינתיים, לבשל פסטה לפי הוראות על חבילה, השמטת מלח.
חותכים נקניקים קישורים לאורך לשניים, ולאחר מכן לרוחב לפרוסות דקות; מקום בקערה גדולה.
חותכים חריצים בנייר כסף כדי לשחרר קיטור לפני פתיחת מנות.
מוסיפים ירקות (עם המיצים שלהם) לנקניק.
מסננים פסטה; להוסיף קערה עם נשאר ההלבשה. לזרוק תערובת פסטה עד בשילוב; מפזרים גבינה.