קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

פסטה איטלקית עם נקניק

פסטה איטלקית עם נקניק
פסטה נקניק איטלקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 390 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך קישורי נקניק, עגבניות שזיפים, רוטב בית טוסקני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו נקניק איטלקי ופסטה פוט, פסטה עם נקניק איטלקי, ו נקניק איטלקי ופסטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
גריל חום לחום בינוני-נמוך.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מערבבים ירקות; מניחים על גיליון גדול של רדיד כבד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
טפטוף עם רוטב 1/4 כוס. מקפלים לעשות מנות.
4
מנות גריל ונקניק 15 עד 20 דקות. או עד הנקניק נעשה, מפנה נקניק מדי פעם. בינתיים, לבשל פסטה לפי הוראות על חבילה, השמטת מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
חותכים נקניקים קישורים לאורך לשניים, ולאחר מכן לרוחב לפרוסות דקות; מקום בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קישורים לנקניקיותקישורים לנקניקיות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
חותכים חריצים בנייר כסף כדי לשחרר קיטור לפני פתיחת מנות.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
מוסיפים ירקות (עם המיצים שלהם) לנקניק.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
8
מסננים פסטה; להוסיף קערה עם נשאר ההלבשה. לזרוק תערובת פסטה עד בשילוב; מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו