המתכון Pastan Al Pomodoro (Tia 'S Take on Basta Pasta' s Recipe) מוכן בערך 4 שעות ו -20 דקות וזה בהחלט עצום ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 411 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב פסטו, גבינת פרמזן, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: Velvet Pasta, Aka Pastan Al Pomodoro, Pastan Al Pomodoro, ו Pastan al Pomodoro.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.