קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

פסטה אפויה עם ריקוטה: פסטיצ'יו די מקרוני קון לה ריקוטה

פסטה אפויה עם ריקוטה: פסטיצ'יו די מקרוני קון לה ריקוטה
פסטה אפויה עם ריקוטה: פסטיצ'יו די מקרוני קון לה ריקוטה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 39 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל 667 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לכו לחנות ואספו רסק עגבניות, קציוטה, סלרי ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 30 דקות. עם כפית ציון 74%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: פסטה קון לה ריקוטה (פסטה עם גבינת ריקוטה), פסטה קון לה ריקוטה (פסטה עם גבינת ריקוטה), ו פרחי קישואים מטוגנים עם ריקוטה באפלו: פיורי די זוקה פריטה עם ריקוטה די בופלן ופומודורי.

הוראות

1
קושרים את הבשר ומתבלים באגרסיביות במלח ופלפל. בתנור הולנדי מחממים את השמן על אש גבוהה עד לעישון. משחימים את הבשר מכל הצדדים, ואז מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי ומבשלים עד שהירקות משחימים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים את היין ומבשלים על אש גבוהה עד שהיין הצטמצם בחצי, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מוסיפים את רסק העגבניות, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לרתיחה ומכסים את התבנית. ממשיכים לבשל על אש נמוכה עד שהבשר רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוציאים את הבשר מהתבנית וחותכים אותו לקוביות בגודל 1 אינץ'. מניחים בצד בקערת ערבוב גדולה. שמור על מיצי המחבת חמים, והסר כל שומן זר בעזרת מצקת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
מצקתמצקת
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 2 כפות מלח. מבשלים את הזיטי במים הרותחים לפי הוראות החבילה, עד שהם רכים אך אל דנטה. בזמן שהפסטה מתבשלת מניחים את הריקוטה בקערה ומוסיפים מצקת ממי הבישול של הפסטה כדי להמיס אותה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
זיטיזיטי
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה לקערה עם הבשר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מוסיפים את הריקוטה והקצ ' יוטה ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
9
מברישים את החלק הפנימי של תבשיל גדול בשמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
10
מניחים מצקת רוטב בתחתית הקדירה, ואחריה שכבה מתערובת הפסטה והבשר. מגררים מעט מהפרמיג 'אנו-רג' יאנו, ואז חוזרים עם שכבה נוספת של רוטב, ואז פסטה ובשר, הפרמיג ' אנו עד שכל המרכיבים נגמרים והתבשיל מלא.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
11
אופים בתנור 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מגישים בקערות פסטה מחוממות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך