פסטה אפויה עם ריקוטה: פסטיצ'יו די מקרוני קון לה ריקוטה
פסטה אפויה עם ריקוטה: פסטיצ'יו די מקרוני קון לה ריקוטה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 39 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל 667 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לכו לחנות ואספו רסק עגבניות, קציוטה, סלרי ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 30 דקות. עם כפית ציון 74%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: פסטה קון לה ריקוטה (פסטה עם גבינת ריקוטה), פסטה קון לה ריקוטה (פסטה עם גבינת ריקוטה), ו פרחי קישואים מטוגנים עם ריקוטה באפלו: פיורי די זוקה פריטה עם ריקוטה די בופלן ופומודורי.
הוראות
קושרים את הבשר ומתבלים באגרסיביות במלח ופלפל. בתנור הולנדי מחממים את השמן על אש גבוהה עד לעישון. משחימים את הבשר מכל הצדדים, ואז מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי ומבשלים עד שהירקות משחימים.
מוסיפים את היין ומבשלים על אש גבוהה עד שהיין הצטמצם בחצי, כ -5 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לרתיחה ומכסים את התבנית. ממשיכים לבשל על אש נמוכה עד שהבשר רך מאוד.
מוציאים את הבשר מהתבנית וחותכים אותו לקוביות בגודל 1 אינץ'. מניחים בצד בקערת ערבוב גדולה. שמור על מיצי המחבת חמים, והסר כל שומן זר בעזרת מצקת.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 2 כפות מלח. מבשלים את הזיטי במים הרותחים לפי הוראות החבילה, עד שהם רכים אך אל דנטה. בזמן שהפסטה מתבשלת מניחים את הריקוטה בקערה ומוסיפים מצקת ממי הבישול של הפסטה כדי להמיס אותה.
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה לקערה עם הבשר.
מוסיפים את הריקוטה והקצ ' יוטה ומערבבים לאיחוד.
מברישים את החלק הפנימי של תבשיל גדול בשמן זית כתית מעולה.
מניחים מצקת רוטב בתחתית הקדירה, ואחריה שכבה מתערובת הפסטה והבשר. מגררים מעט מהפרמיג 'אנו-רג' יאנו, ואז חוזרים עם שכבה נוספת של רוטב, ואז פסטה ובשר, הפרמיג ' אנו עד שכל המרכיבים נגמרים והתבשיל מלא.
מגישים בקערות פסטה מחוממות.