פסטה, אפונה, פרושוטו ובצל של עמנואל
הפסטה, האפונה, הפרושוטו והבצל של עמנואל יכולים להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים העיקרית שלכם. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 319 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עגבניות משומר, שמן זית, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מתכונים דומים: פסטה, אפונה, פרושוטו ובצל של עמנואל, פסטה עם פרושוטו ואפונה, ו פסטה עם פרושוטו ואפונה.
הוראות
שים סיר גדול של מים על הכיריים מעל חום גבוה לפסטה. כאשר המים מגיעים לרתיחה, מוסיפים מלח למים ומבשלים פסטה אל דנטה, עם ביס אליו.
במחבת גדולה, עמוקה, שחומם מראש על חום מתון, לבשל שום, בצל, ופלפל מרוסק בשמן זית כתית מעולה במשך 3 עד 4 דקות.
מוסיפים עגבניות ורוטב או מחית למחבת. כאשר עגבניות מגיעות לבועה, להפחית את החום לרתוח. רוטב העונה עם מלח ופלפל.
כאשר פסטה מבושלת אל דנטה, לנקז היטב ולהגדיר ליד תנור.
מפזרים סרטים של פרושוטו פרוסטו ואפונה ירוקה לתוך הרוטב. מערבבים לשלב וחום אפונה דרך. לזרוק פסטה עם רוטב ובזיליקום מגורר. לשמור על הפיכת פסטה ברוטב עד נבלות בזיליקום ופסטה מתחיל לספוג רוטב, על 1 דקה.
מעבירים פסטה למגש ומקשטים עם כמה עלי בזיליקום שלמים.
מגישים עם סלט וגבינה מגוררת, למסירה.