פסטה ארטישוק תרד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטאן ארטישוק תרד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 410 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך לבבות ארטישוק, פירורי לחם panko מתובל, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פסטה תרד וטבילה ארטישוק, פסטה ארטישוק תרד, ו פסטה לטבול ארטישוק תרד (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר גדול או מחבת.
להוסיף שום ולזרוק בתרד. מערבבים אותו סביב עד שהוא נבול, על 1 דקה.
מוסיפים 2 כפות חמאה לאותו סיר ולהעלות את החום לגבוה. לזרוק את הארטישוק חצוי ומערבבים אותו עד שהם מקבלים קצת צבע, 1 עד 2 דקות.
הסר את הארטישוקים מהסיר והנח אותם בצד. להפחית את החום לנמוך.
מוסיפים 2 כפות חמאה לסיר. כאשר נמס, מפזרים קמח לטאטא עד שהוא משולב.
יוצקים חלב ומקציפים לשלב.
תן לו לבשל במשך 3 עד 4 דקות, או עד מתחיל להתעבות.
מוסיפים פרמזן, מוצרלה / מונטריי ג ' ק, מלח ופלפל, ופלפל קאיין. מערבבים כדי להמיס, ואם זה עבה מדי, להתיז מרק עוף.
מוסיפים ארטישוק ופסטה, משליכים בעדינות לשלב. בעדינות לקפל תרד, ואז לשפוך את הפסטה לתוך קערת הגשה.
מפזרים את החלק העליון עם פתיתי פלפל אדום כתוש והרבה פירורי לחם Panko למחנק.