קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות10
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פסטה ארטישוק תרד

פסטה ארטישוק תרד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטאן ארטישוק תרד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 410 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך לבבות ארטישוק, פירורי לחם panko מתובל, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פסטה תרד וטבילה ארטישוק, פסטה ארטישוק תרד, ו פסטה לטבול ארטישוק תרד (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר גדול או מחבת.
מרכיבים שתצטרך
2
להוסיף שום ולזרוק בתרד. מערבבים אותו סביב עד שהוא נבול, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר תרד מחום ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים 2 כפות חמאה לאותו סיר ולהעלות את החום לגבוה. לזרוק את הארטישוק חצוי ומערבבים אותו עד שהם מקבלים קצת צבע, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר את הארטישוקים מהסיר והנח אותם בצד. להפחית את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים 2 כפות חמאה לסיר. כאשר נמס, מפזרים קמח לטאטא עד שהוא משולב.
מרכיבים שתצטרך
7
יוצקים חלב ומקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
8
תן לו לבשל במשך 3 עד 4 דקות, או עד מתחיל להתעבות.
9
מוסיפים פרמזן, מוצרלה / מונטריי ג ' ק, מלח ופלפל, ופלפל קאיין. מערבבים כדי להמיס, ואם זה עבה מדי, להתיז מרק עוף.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים ארטישוק ופסטה, משליכים בעדינות לשלב. בעדינות לקפל תרד, ואז לשפוך את הפסטה לתוך קערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
11
מפזרים את החלק העליון עם פתיתי פלפל אדום כתוש והרבה פירורי לחם Panko למחנק.
מרכיבים שתצטרך
12
הגישו מיד!