חזיר עם פירות בקארי
חזיר עם פירות בקארי דורש סביב 29 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. במנה עיקרית זו יש 286 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם סלרי, תערובת פירות, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. , שהוא מוצק. נסו פירות בקארי חמים, פירות בקארי חמים, ו פרי קארי אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה; מערבבים היטב עם מקצף.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה; להוסיף חזיר. לבשל 4 דקות או עד השחמה.
מוסיפים בצל, סלרי ושום למחבת; מטגנים 2 דקות. מערבבים פירות מעורבים; לבשל 2 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך. מערבבים לאט בתערובת קמח, מרק וחלב; מוסיפים דבש ורוזמרין. להחזיר חזיר למחבת; לבשל 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות.