פסטה בזיליקום עגבניות עם מוצרלה טרייה
פסטה בזיליקום עגבניות עם מוצרלה טרייה עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 544 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם עגבניות משומר, עלי בזיליקום, צנובריםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו עגבניות, בזיליקום וסלט מוצרלה טרי, פסטה בלסמית עם עגבניות, בזיליקום ומוצרלה טרייה, ו מוצרלה טרייה, עגבניות, סלט קוסקוס בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל הוא פריך במכרז. מערבבים עגבניות.
חום לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים חשפו 20 עד 25 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד מעובה. מערבבים בזיליקום.
בינתיים, לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות על תיבת.
מערבבים פסטה לרוטב. מבשלים עד מחומם היטב. לתוך קערה גדולה, יוצקים פסטה ורוטב. מערבבים בעדינות גבינה וצנוברים.