פסטה ברוטב שמנת עגבניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה עם רוטב עגבניות שמנת. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 542 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן זית, פטוצ'יני, קורטוב סוכר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו פסטה ברוטב שמנת עגבניות, פסטאן ברוטב שמנת עגבניות, ו פסטה ברוטב שמנת עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה.
ניקוז, הזמנת 1 כוס מים פסטה.
מחממים חמאה ושמן על אש בינונית.
מוסיפים בצל ושום וקמח במשך דקה בערך.
יוצקים ברוטב עגבניות ומוסיפים מלח, פלפל וסוכר לפי הטעם. מערבבים ומבשלים על אש נמוכה במשך 25 עד 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים גבינה לפי הטעם, ואז בודקים תבלינים. מערבבים פסטה ובזיליקום קצוץ ומגישים מיד. (רזה עם מי פסטה לפני הוספת בזיליקום במידת הצורך.)