עוגות פאי ליים
מתכון עוגת פאי ליים מפתח יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 3 שעות ו-5 דקות. יש קינוח זה 260 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לך חלב מרוכז, ציפוי גבינת שמנת, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ.
הוראות
מניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 24 כוסות מאפין בגודל רגיל. בקערה גדולה, מערבבים תערובת עוגיות, חמאה, 3 כפיות של קליפת לימון ואת כל הביצה עד צורות בצק רך. זרוק את הבצק על ידי ערמת כף גדוש לתוך כוסות מאפין; השתמש באצבעות כדי לשטח.
אופים 12 דקות. מגניב מחבתות על מדפי קירור.
בקערה בינונית, לנצח חלמונים ביצה, חלב מרוכז, מיץ ליים וצבע מזון עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית על 1 דקה או עד מעורבב היטב.
יוצקים באופן שווה לתוך קרום אפוי חלקית, ממלא כל אחד על שלושה רבעים מלאים.
אופים 12 עד 14 דקות או עד הקצוות נקבעים ומרכזים עדיין רכים. מגניב 20 דקות. כיסוי; להכניס למקרר עד צונן, לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 2 ימים. מערבבים הנותרים 1 כפית קליפת לימון לתוך ציפוי. עוגות פרוסט.
מקשטים עם חתיכות קרקרים. חנות מכוסה במקרר.