פסטה דלעת
פסטה דלעת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 553 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-99 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אנשובי, שום, דלעת סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 54 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו תבשיל פסטה דלעת {שבוע דלעת: היום 1}, פסטה דלעת, ו סיר אחד פסטת דלעת מוקרמת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות. לקלף דלעת לחתוך לחתיכות 1 אינץ (כ 4 כוסות). לזרוק עם 2 כפות של שמן זית, 1/2 כפית מלח, ואת הדבש. צלי על תבנית אפייה עד למכרז, כ 45 דקות.