קושיקשה
מוכן ב37 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

פסטה דלעת פנה-וייז

פסטה דלעת פנה-וייז
פסטה דלעת פנה-חכם לוקח בערך 37 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 2106 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 188 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. 1 אדם התרשם מתכון זה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם גבינת פרמיג'אנו-רג' יאנו, מחית דלעת, שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 69%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: פסטה דלעת פנה-וייז, פסטה פנה עם רוטב אלפרדו דלעת, ו פסטה פטה פנה דלעת (ללא גלוטן).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
הביאו סיר מים גדול לרתיחה על אש גבוהה לפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים מלח והפסטה ומבשלים אל דנטה, שומרים 12 כוס ממי הפסטה העמילניים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
במחבת גדולה מחממים את האוו, פעמיים סביב התבנית, על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים למחבת את השאלוט והשום ומקפיצים 3 דקות. מערבבים פנימה את ציר העוף, הדלעת והשמנת, ואז מתבלים את הרוטב ברוטב החם, אגוז המוסקט, הקינמון, המלח והפלפל. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עוד 5 עד 6 דקות להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים מעט ממי הפסטה השמורים במידת הצורך כדי לדלל מעט את הרוטב. מערבבים פנימה את המרווה ואז זורקים פנימה את הפסטה המרוקנת והגבינה המגורדת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין