פסטה הפתעה
פסטה הפתעה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 539 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פסטה לינגווינית, בצל, בשר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו הפתעה, קאפקייקס אדומים הפתעה, ו עוגיית הפתעה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה לינגווינית ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; מסננים.
במחבת גדולה מעל חום בינוני, חום את הבשר הטחון עד מבושל כמעט; כ -10 דקות. מתבלים קלות במלח ופלפל.
באמצעות מעבד מזון, קוצצים את הבצל דק. לשטוף אותו ואז לשים את הפלפל. זה צריך להפוך לנוזל. זו ההפתעה!
מוסיפים רסק עגבניות, שום, בצל, אורגנו ומיץ פלפל לבשר השחי. לאפשר לו להתיישב קצת, לקפל את הכל ביחד.
מוסיפים את העגבניות ואת הכיסוי; מבשלים עוד 15 דקות. עם מזלג או מרית למחוץ את העגבניות למזג את המיץ לתוך הרוטב; להמשיך להתבשל במשך כ 10 דקות יותר.