פסטה ופלפלים
פסטה ופלפלים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המתאבנים שלכם. מתכון זה מכין 6 מנות עם 249 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -3 גרם שומן כל אחת. תמורת 62 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. 15 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -25 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. לכו לחנות וקנו מלח, קורנפלור, בזיליקום ועוד מספר מצרכים להכנה היום. עם ציון כפית של 56% , המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פסטה ושעועית (פסטה ושעועית) , זיתים ופלפלים אפויים וסלט סלק עם פלפלים וחסה .
הוראות
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. בינתיים, במחבת גדולה עם ציפוי מונע הדבקה, מטגנים את הפלפלים בחמאה עד שהם רכים ופריכים.
מוסיפים שום; מטגנים דקה נוספת.
ערבבו קורנפלור, ציר ויין או ציר נוסף עד לקבלת תערובת חלקה; ערבבו לתוך תערובת הפלפל. הביאו לרתיחה; בשלו וערבבו במשך 1-2 דקות או עד להסמכה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את הבזיליקום, המלח והפלפל.
סננו את הפסטה; ערבבו עם תערובת הפלפלים.