פסטה חצילים עם Mozzarellan הוא מנת תוספת צמחונית. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 56 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לך חומץ בלסמי היינץ, פלפל, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פסטה מחיטה מלאה עם חציל, מוצרלה ורוטב עגבניות, חצילים ומוצרלה להמס, ו רול-אפ חציל ומוצרלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה, השמטת מלח.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
גרעיני דלעת לא קלויים
2
בינתיים, שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים חצילים, בצל ושום; מבשלים ומערבבים 10 דקות. מערבבים עגבניות, קישואים, חומץ ופלפל; לבשל 10 דקות. או עד ירקות רכים ורוטב הוא מעובה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
אורזו או פסטה בצורת אורז
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה