אם יש לך בשילוב בשר בקר טחון, בצל, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פסטה לחג המולד, פסטה לחג המולד, ו ערב חג המולד פסטה קונפטי.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים סיר עמוק מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים שמן, שום, מפרץ, חתיכות pancetta וחום במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מוסיפים בשרים וחומים ומתפוררים למשך 5 דקות.
5
קוצצים גזר, סלרי ובצל ליד התנור ומוסיפים לסיר בזמן העבודה. מבשלים ירקות עם בשר 5 דקות ומוסיפים יין. מבשלים 1 דקה; מוסיפים מלאי ועגבניות לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מערבבים פטרוזיליה, allspice, או קינמון ורוטב העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם. להביא רוטב לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 10 עד 15 דקות מינימום לפני ההגשה. רוטב מחומם רק משתפר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
יכול דיאט קרם סודה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
לזרוק פסטה (לבשל רק כמה פסטה כמו שאתה צריך בזמן: חצי פאונד עבור כל 3 אנשים) עם כמה מצקות של רוטב מעיל, ואז קערה העליון עם רוטב נוסף. פסטה למעלה עם הרבה גבינה ולחם pass ליד השולחן.