פסטה מקרוני עם רוטב פטריות מורל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה Makaruni עם רוטב פטריות מורל. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 504 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת פרמג'יאנ הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פסטה מקרוני עם רוטב פטריות מורל, חזה עוף צלוי עם רוטב מחבת פטריות מורל, ו חזה עוף קלוי במחבת עם רוטב מחבת פטריות מורל.
הוראות
כדי להכין פסטה, כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח וקורטוב מלח במעבד מזון.
שלב 6 כפות מים, 1 1/2 כפות אקסטרווירגין שמן זית, וחלמונים ביצה בקערה, ערבוב היטב עם מקצף. עם מעבד על, לאט לשפוך תערובת מים דרך מצנח מזון, עיבוד רק עד הבצק יוצר כדור. הפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש קלות 5 פעמים. לעצב בצק לדיסק. בצק אבק בקלילות עם קמח; לעטוף בניילון נצמד.
לטפוח בצק לתוך 3 x 8inch מלבן 1 אינץ ' עבה. מחלקים בצק ל 8 מנות שוות. עבודה עם חלק 1 בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), לחלק את הבצק ל 14 חתיכות שוות.
מגלגלים כל חתיכה בין כפות הידיים קדימה ואחורה, לגדיל באורך של כ 2 אינץ'.
מניחים גדילים על מחבת מקומטת היטב. חזור על הנוהל עם מנות בצק שנותרו כדי ליצור 112 גדילים.
מביאים 6 ליטרים מים לרתיחה בתנור הולנדי גדול.
מניחים פסטה במסננת, ולנער את עודף קמח.
מוסיפים פסטה למחבת. מבשלים 1 1/2 דקות או עד הסוף; לנקז.
כדי להכין רוטב, להביא מרק לרתיחה בסיר בינוני.
מוסיפים פטריות מורל למחבת.
הסר מהחום. לכסות ולתת לעמוד 40 דקות.
מסננים פטריות מורל דרך מסננת מעל קערה, בהזמנת פטריות מורל ונוזל. פטריות מורל חצי אורך; להפריש.
מחממים 1 1/2 כפיות שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל למחבת, ומטוגנים במשך 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות. נקה נקודה בתחתית מחבת.
הוסף שום כדי לנקות נקודה במחבת, ו לטגן במשך 30 שניות.
מוסיפים מלח, קורנית ופלפל; לטגן 30 שניות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים פטריות מורל שמורות ופטריות קרמיני למחבת. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 4 דקות. לחשוף, להגדיל את החום בינוני גבוה, ומבשלים 2 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה, ערבוב לעתים קרובות. נקה נקודה בתחתית מחבת.
הוסף רסק עגבניות לנקודה ברורה; לבשל 1 דקה. מערבבים רסק עגבניות לתערובת פטריות.
מערבבים בכוס 1 נוזל פטריות שמורות. מבשלים 8 דקות או עד עבה מאוד, ערבוב מדי פעם. מערבבים בנוזל פטריות שנותר; מבשלים 4 דקות או עד עבה מעט, ערבוב מדי פעם.
מוסיף פסטה ופטרוזיליה לתערובת רוטב; לזרוק היטב. מערבבים בשמן כמהין.