מרק קיץ קישואים יכול להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. מתכון זה משמש 8. למנה העיקרית הזו יש 342 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. אם יש לכם מלח ופלפל, טרגון, קישואים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. עם כפית ציון 51%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: קישואים מוזהבים ומרק דלעת קיץ, קיץ קישואים, ו תבשיל קישואים קיץ.
הוראות
1
מניחים קוביות קישואים במסננת; מפזרים 2 כפיות מלח ומניחים לעמוד לניקוז למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
בינתיים, שלבו בבלנדר את עגבניות הרומא, העגבניות המבושלות, רסק העגבניות והמים; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מבושלות
רומה עגבנייה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
יוצקים תערובת עגבניות ומרק עוף לסיר גדול. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מנמיכים מיד את האש לנמוכה; מערבבים פנימה סוכר ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
בינתיים מחממים שמן זית במחבת על אש בינונית. מערבבים פנימה שום, בצל, פלפל ירוק וקישואים, ומבשלים ומערבבים עד שהבצל צלול והקישואים שחומים קלות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מעבירים ירקות לבלנדר ודופקים כמה פעמים, מספיק לקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים ירקות לסיר; מערבבים פנימה מיץ לימון, שמיר, טרגון ופטרוזיליה. מבשלים, ללא כיסוי, למשך 35 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. מערבבים פנימה גבינת פרמזן, מלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים עוד חמש דקות.