פסטה סרט קישואים
פסטה סרט קישואים דורשת סביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 504 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך פלפל טחון, מרק עוף, עלי פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: פסטה סרט קישואים, פסטה סרט קישואים, ו פסטה סרט קישואים.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר פסטה גדול, לבשל פסטה "אל דנטה", 1 או 2 דקות פחות מאשר הוראות החבילה לקרוא.
בינתיים, לחתוך את הקצוות של קישואים ולהשליך.
חותכים קישואים בחצי לאורכו. באמצעות מנדולינה, או בזהירות עם סכין חדה, לחתוך קישואים לפרוסות דקות מאוד (על 1/8 אינץ'), מנסה לשמור קצת עור על כל פיסת צבע. מחסנית פרוסות לחתוך חצי לאורכו. שמור סרטי קישואים בקערה גדולה.
בסיר הפסטה מחממים את שמן הזית על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים שום ומבשלים עד רך שקוף אבל לא השחמה, על 1 דקה.
מוסיפים סרטים קישואים מרק עוף 1/4 כוס, להעלות את החום בינוני גבוה ומבשלים עד קישואים הוא עדיין קצת מוצק אבל רק מבושל, על 3 דקות. להחזיר פסטה לסיר ולהוסיף ציר עוף שנותר; לבשל במשך 2 עד 3 דקות, עד הנוזל נספג בעיקר לתוך הפסטה.
מוסיפים 1/4 כוס פרמזן, פטרוזיליה, בזיליקום, פתיתי פלפל אדום, פלפל שחור וזורקים לשלב. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מגישים עם פטרוזיליה נוספת, בזיליקום ושאר 2 כפות גבינה.