פסטה עגבניות טריות
פסטה עגבניות טריות דורשת פחות או יותר 32 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 299 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. לכו לחנות ותביאו פסטה עם שיער מלאכי, בצל, זיתים עם קלמטן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פסטה עגבניות טריות, פסטה עגבניות טריות, ו עגבניות טריות ופסטה גורגונזולה.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; לנקז היטב.
מערבבים עגבניות ו-4 המרכיבים הבאים בקערה בינונית; להפריש.
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני.
מוסיפים 1 כפית שמן ובצל. לטגן 4 דקות; להוסיף שום, ומבשלים 15 שניות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים תערובת עגבניות, ומבשלים 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; מערבבים פטרוזיליה, הנותרים 2 כפיות שמן, ומלח.
הוסף תערובת לפסטה, וזרוק בעדינות. למעלה עם גבינה, אם תרצה, מפזרים בזיליקום.