קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות46
מגזין

פסטה עוף פלורנטין פסטו

פסטה עוף פלורנטין פסטו
מתכון עוף פלורנטין פסטו פסטה יכול להתבצע בעוד כ-30 דקות.. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 536 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לך שיני שום, פסטו, תרד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוף פלורנטין פסטו, עוף צלוי ועגבניות פסטו ספגטי פלורנטין, ו פסטה עוף פלורנטין.

הוראות

1
להתחיל לבשל את הפסטה: להביא סיר גדול של מים מלוחים (להוסיף מספיק מלח כך המים טעם מלוח) לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את הפסטה המיובשת ומבשלים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
3
מבשלים את העוף: תוך הכנת הפסטה, מבשלים את העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4
מפזרים את חזה העוף במלח, מחממים את שמן הזית במחבת סאוטה ומחממים את חזה העוף משני הצדדים על אש בינונית-גבוהה. הם לא צריכים להיות מבושלים כל הדרך, רק השחמה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר את העוף מן המחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
בצל מטוגן: 
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים את הבצל הקצוץ למחבת ומטגנים 2-3 דקות, ערבוב מדי פעם. בעוד הבצלים מבשלים, פורסים את העוף לרצועות. שים את כל חתיכות כי הם מבושלים כל הדרך דרך בערימה אחת, ולשים את אלה שעדיין צריך קצת בישול בערימה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים שום, ואז יין לבן או מלאי: כאשר הבצלים מתחילים רק להשחים, מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
9
מוסיפים את היין הלבן או המניה ומרתיחים במרץ עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
1
מוסיף את התרד ואת חתיכות לא מבושלות של עוף למחבת. באמצעות מלקחיים, להפוך אותם מעל כדי מעיל אותם עם המיצים במחבת. המשך לבשל, להסתובב ולערבב לעתים קרובות, עד התרד הוא נבול ואת העוף מבושל דרך, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מערבבים עוף, תרד, פסטו, פסטה, שמנת: לכבות את החום ולהוסיף קצת פלפל שחור, ערימת חתיכות עוף מבושל ופסטו. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
3
מסננים את הפסטה לשים אותו בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מוסיף את הקרם למחבת sauté ומערבבים היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את תוכן המחבת לקערה עם הפסטה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הגישו מיד.