מתכון עוף פלורנטין פסטו פסטה יכול להתבצע בעוד כ-30 דקות.. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 536 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לך שיני שום, פסטו, תרד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוף פלורנטין פסטו, עוף צלוי ועגבניות פסטו ספגטי פלורנטין, ו פסטה עוף פלורנטין.
הוראות
1
להתחיל לבשל את הפסטה: להביא סיר גדול של מים מלוחים (להוסיף מספיק מלח כך המים טעם מלוח) לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את הפסטה המיובשת ומבשלים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
3
מבשלים את העוף: תוך הכנת הפסטה, מבשלים את העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4
מפזרים את חזה העוף במלח, מחממים את שמן הזית במחבת סאוטה ומחממים את חזה העוף משני הצדדים על אש בינונית-גבוהה. הם לא צריכים להיות מבושלים כל הדרך, רק השחמה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר את העוף מן המחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
בצל מטוגן:
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים את הבצל הקצוץ למחבת ומטגנים 2-3 דקות, ערבוב מדי פעם. בעוד הבצלים מבשלים, פורסים את העוף לרצועות. שים את כל חתיכות כי הם מבושלים כל הדרך דרך בערימה אחת, ולשים את אלה שעדיין צריך קצת בישול בערימה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים שום, ואז יין לבן או מלאי: כאשר הבצלים מתחילים רק להשחים, מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
9
מוסיפים את היין הלבן או המניה ומרתיחים במרץ עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
1
מוסיף את התרד ואת חתיכות לא מבושלות של עוף למחבת. באמצעות מלקחיים, להפוך אותם מעל כדי מעיל אותם עם המיצים במחבת. המשך לבשל, להסתובב ולערבב לעתים קרובות, עד התרד הוא נבול ואת העוף מבושל דרך, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת