קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

פסטה עם בייקון ופטריות

פסטה עם בייקון ופטריות
פסטה עם בייקון ופטריות יכולה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 723 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פסטה פנה, פטריות כפתור, פסטו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 577 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. פסטה תרד, פטריות וטורקיה בייקון (פסטה קישואים), פסטה עם בייקון ופטריות, ו צ' וריסו, בייקון, פטריות ופסטה אפונה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מבשלים את הפסטה במים רותחים בסיר גדול שאינו מקל על פי הוראות לארוז. בינתיים, לחתוך את הפטריות לחתוך את הבייקון לחתיכות בגודל ביס עם מספריים או סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
מספריים מטבחמספריים מטבח
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
שמור כמה טיפות של מי בישול בכוס או קערה, ולאחר מכן לנקז את הפסטה ולהניח בצד. מטגנים את הבייקון ואת הפטריות באותו מחבת עד הזהב, על 5 דקות. שמור את החום גבוה כך הפטריות מטוגנות בשומן בייקון, ולא זיעה.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
להטות את הפסטה ומים שמורים בחזרה למחבת ומערבבים על החום במשך 1 דקות. קח את המחבת את החום, כפית בפסטו וcrme frache ורוב בזיליקום ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מפזרים את בזיליקום שנותר לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות