פסטה עם בייקון ופטריות
פסטה עם בייקון ופטריות יכולה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 723 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פסטה פנה, פטריות כפתור, פסטו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 577 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. פסטה תרד, פטריות וטורקיה בייקון (פסטה קישואים), פסטה עם בייקון ופטריות, ו צ' וריסו, בייקון, פטריות ופסטה אפונה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מבשלים את הפסטה במים רותחים בסיר גדול שאינו מקל על פי הוראות לארוז. בינתיים, לחתוך את הפטריות לחתוך את הבייקון לחתיכות בגודל ביס עם מספריים או סכין חדה.
שמור כמה טיפות של מי בישול בכוס או קערה, ולאחר מכן לנקז את הפסטה ולהניח בצד. מטגנים את הבייקון ואת הפטריות באותו מחבת עד הזהב, על 5 דקות. שמור את החום גבוה כך הפטריות מטוגנות בשומן בייקון, ולא זיעה.
להטות את הפסטה ומים שמורים בחזרה למחבת ומערבבים על החום במשך 1 דקות. קח את המחבת את החום, כפית בפסטו וcrme frache ורוב בזיליקום ומערבבים לשלב.
מפזרים את בזיליקום שנותר לשרת.