פסטה עם גבעולי שן הארי
פסטה עם גבעולי שן הארי עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-3 ומחירו 2 מנות.71 דולר למנה. מנה אחת מכילה 705 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם פלפל, שמן זית, גבינת פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 89%. הציון הזה אדיר. מתכונים דומים: פסטה אפויה עם ירקות שן הארי ונקניק, סלט פסטה עם ירקות שן הארי וגבינת פטה, ו פסטה פרימוורה עם שום ירוק וירקות שן הארי.
הוראות
מבשלים את הלינגוויני בסיר גדול של מים מומלחים רותחים עד לדרגת אל-דנטה.
בינתיים, במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את הפנצ ' טה ומבשלים על אש גבוהה בינונית עד שהם פריכים.
מוסיפים למחבת את גבעולי שן הארי ומבשלים עד שהם רכים פריכים, כ -5 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עד להשחמה קלה, כ -2 דקות.
מסננים את הלינגוויני. בקערה מחוממת גדולה זורקים את הפסטה עם גבעולי שן הארי, מיץ הלימון וקורט גדול של פלפל אדום כתוש. מתבלים במלח ומגישים; מעבירים את גבינת הפרמזן לצד.
המלצת יין: גבעולי שן הארי וטעמים איטלקיים קלאסיים-שמן זית, שום, פרמזן ופנצ ' טה-קוראים לבן איטלקי פירותי, טארט ויבש. הבחירה הטובה ביותר: גבי, אולי 1995 מישל קיארלו או 1995 לה סקולקה וילה סקולקה.