פסטה עם נקניק וענבים אדומים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה עם נקניק וענבים אדומים. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 509 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, בצל, אורקייט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: שליו עם ענבים ונקניקיות, נקניק וענבים קלויים, ו נקניק איטלקי עם ענבים אדומים.
הוראות
הגדר סיר גדול של מים לרתיחה. במחבת גדולה, cooksausage מעל חום בינוני, ערבוב פירוק, untilwell השחמה, על 15 דקות.
מוסיפים שמן למחבת; חוזרים לחום בינוני. קוקוניון ושום עם 1/4 כפית מלח, ערבוב מדי פעם, untilsoft וזהב, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים ענבים, מרק ופתיתים; להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ענבים לרכך או פרץ ו liquidthickens, על 10 דקות. להחזיר נקניק למחבת ומערבבים; לכבות את החום. כאשר מים רותחים, להוסיף שיירה1 כף מלח ופסטה; לבשל לפי ההוראות על החבילה.
מסננים פסטה, מוסיפים למחבת, ומדליקים את החום לגבוה. לבשל, ערבוב, עד נקניק חם פסטה מצופה רסק, 30 עד 60 שניות. מחלקים פסטה בין 4 קערות; מפזרים כל אחד עם פרמזן ופטרוזיליה לפני ההגשה.
למנה: 520 קלוריות, 19 גרם שומן, 5 גרם רווי, 71 גרם פחמימות, 9 גרם סיבים, 19 גרם חלבון