פסטה עם עגל, נקניק ופורצ'יני ראגו עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 628 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלי דפנה, פטריות פורצ'יני, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו נקניק ראגו & תרד פסטה לאפות, פסטה עם עדשים ונקניקיות ראגו (צמחוני), ו רוטב פסטה תוצרת בית-ראגו עם עגבניות ונקניקיות (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא 1 כוס מים ופטריות להרתיח בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
הסר מהחום.
3
בואו לעמוד 15 דקות. מסננים השריית נוזל דרך מסננת מצופה נייר מגבת לקערה. קוצצים גס פטריות. שים את הנוזלים והפטריות בצד.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
ציוד שתשתמש בו
מסננת
קערה
4
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים בצל, גזר, 1/4 כוס פטרוזיליה ושום. Sauté עד ירקות רכים אבל לא חום, על 5 דקות. לדחוף ירקות לצד מחבת.
מרכיבים שתצטרך
ירק
פטרוזיליה
גזר
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים נקניק ומבשלים עד חום, להיפרד האחורי של מזלג, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
7
מוסיפים עגל וסוט עד חום, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגל
8
להוסיף יין. להגדיל את החום גבוה ומרתיחים עד היין הוא כמעט התאדה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין
9
להוסיף 1 מרק עוף כוס; להרתיח 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
10
הוסף נוזל פטריות שמורות. מבשלים עד הנוזל נספג כמעט, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
11
העברת תערובת למעבד. באמצעות כ 4 פניות on / off, תהליך רק עד קצוץ גס. החזר תערובת למחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
מערבבים עגבניות עם מיצים, עלי דפנה, מרווה, זרעי שומר ופטריות פורצ ' יני. להפחית את החום לנמוך. מבשלים חשפו עד רוטב מתעבה, פירוק עגבניות עם מזלג, הוספת מרק עוף הנותרים 1/2 כוס בכל פעם ערבוב מדי פעם, על 1 שעה. מתבלים במלח ופלפל. (ראגו יכול להתבצע 2 ימים קדימה. מגניב במקצת. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות ולשמור מקורר.)
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מרק עוף
זרעי שומר
עלי דפנה
פטריות
עגבנייה
רוטב
מרווה
13
מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
14
ניקוז.
15
מוסיפים רוטב לסיר פסטה ומחממים מחדש על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
סיר
16
מוסיפים פסטה וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
17
העברה לקערה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
18
מפזרים גבינה הנותרים 2 כפות פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
גבינה
19
* פטריות פורצ ' יני מיובשות זמינות בשווקים איטלקיים, חנויות מזון מיוחדות וסופרמרקטים רבים.