קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות30
מגזין

פסטה עם עגל, נקניק ופורצ'יני ראגו

פסטה עם עגל, נקניק ופורצ'יני ראגו
פסטה עם עגל, נקניק ופורצ'יני ראגו עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 628 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלי דפנה, פטריות פורצ'יני, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו נקניק ראגו & תרד פסטה לאפות, פסטה עם עדשים ונקניקיות ראגו (צמחוני), ו רוטב פסטה תוצרת בית-ראגו עם עגבניות ונקניקיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא 1 כוס מים ופטריות להרתיח בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום.
3
בואו לעמוד 15 דקות. מסננים השריית נוזל דרך מסננת מצופה נייר מגבת לקערה. קוצצים גס פטריות. שים את הנוזלים והפטריות בצד.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
4
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים בצל, גזר, 1/4 כוס פטרוזיליה ושום. Sauté עד ירקות רכים אבל לא חום, על 5 דקות. לדחוף ירקות לצד מחבת.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
פטרוזיליהפטרוזיליה
גזרגזר
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים נקניק ומבשלים עד חום, להיפרד האחורי של מזלג, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
7
מוסיפים עגל וסוט עד חום, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגלעגל
8
להוסיף יין. להגדיל את החום גבוה ומרתיחים עד היין הוא כמעט התאדה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
9
להוסיף 1 מרק עוף כוס; להרתיח 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
10
הוסף נוזל פטריות שמורות. מבשלים עד הנוזל נספג כמעט, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
11
העברת תערובת למעבד. באמצעות כ 4 פניות on / off, תהליך רק עד קצוץ גס. החזר תערובת למחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מערבבים עגבניות עם מיצים, עלי דפנה, מרווה, זרעי שומר ופטריות פורצ ' יני. להפחית את החום לנמוך. מבשלים חשפו עד רוטב מתעבה, פירוק עגבניות עם מזלג, הוספת מרק עוף הנותרים 1/2 כוס בכל פעם ערבוב מדי פעם, על 1 שעה. מתבלים במלח ופלפל. (ראגו יכול להתבצע 2 ימים קדימה. מגניב במקצת. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות ולשמור מקורר.)
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מרק עוףמרק עוף
זרעי שומרזרעי שומר
עלי דפנהעלי דפנה
פטריותפטריות
עגבנייהעגבנייה
רוטברוטב
מרווהמרווה
13
מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
14
ניקוז.
15
מוסיפים רוטב לסיר פסטה ומחממים מחדש על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
16
מוסיפים פסטה וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
17
העברה לקערה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
18
מפזרים גבינה הנותרים 2 כפות פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
גבינהגבינה
19
* פטריות פורצ ' יני מיובשות זמינות בשווקים איטלקיים, חנויות מזון מיוחדות וסופרמרקטים רבים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות פורצ ' יני מיובשותפטריות פורצ ' יני מיובשות