פסטה עם עגל, נקניק ופורצ'יני ראגו
פסטה עם עגל, נקניק ופורצ'יני ראגו עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 628 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלי דפנה, פטריות פורצ'יני, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו נקניק ראגו & תרד פסטה לאפות, פסטה עם עדשים ונקניקיות ראגו (צמחוני), ו רוטב פסטה תוצרת בית-ראגו עם עגבניות ונקניקיות (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 1 כוס מים ופטריות להרתיח בסיר קטן.
בואו לעמוד 15 דקות. מסננים השריית נוזל דרך מסננת מצופה נייר מגבת לקערה. קוצצים גס פטריות. שים את הנוזלים והפטריות בצד.
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, גזר, 1/4 כוס פטרוזיליה ושום. Sauté עד ירקות רכים אבל לא חום, על 5 דקות. לדחוף ירקות לצד מחבת.
מוסיפים נקניק ומבשלים עד חום, להיפרד האחורי של מזלג, על 4 דקות.
מוסיפים עגל וסוט עד חום, כ 5 דקות.
להוסיף יין. להגדיל את החום גבוה ומרתיחים עד היין הוא כמעט התאדה, על 5 דקות.
להוסיף 1 מרק עוף כוס; להרתיח 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
הוסף נוזל פטריות שמורות. מבשלים עד הנוזל נספג כמעט, על 5 דקות.
העברת תערובת למעבד. באמצעות כ 4 פניות on / off, תהליך רק עד קצוץ גס. החזר תערובת למחבת.
מערבבים עגבניות עם מיצים, עלי דפנה, מרווה, זרעי שומר ופטריות פורצ ' יני. להפחית את החום לנמוך. מבשלים חשפו עד רוטב מתעבה, פירוק עגבניות עם מזלג, הוספת מרק עוף הנותרים 1/2 כוס בכל פעם ערבוב מדי פעם, על 1 שעה. מתבלים במלח ופלפל. (ראגו יכול להתבצע 2 ימים קדימה. מגניב במקצת. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות ולשמור מקורר.)
מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים רוטב לסיר פסטה ומחממים מחדש על אש בינונית.
מוסיפים פסטה וזורקים לשלב.
מפזרים גבינה הנותרים 2 כפות פטרוזיליה.
* פטריות פורצ ' יני מיובשות זמינות בשווקים איטלקיים, חנויות מזון מיוחדות וסופרמרקטים רבים.