קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

פסטה עם פטריות ורוטב גבינת גורגונזולה

פסטה עם פטריות ורוטב גבינת גורגונזולה
אם יש לכם שמן זית, מלח ופלפל, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. מתכונים דומים: פסטה עם פטריות ודלעת-רוטב גורגונזולה, פסטה מעוצבת עם ירקות, לבבות ארטישוק, פטריות פורטבלו וגורגונזולה, ו פסטה שוקולד עם רוטב שמנת גורגונזולה ו-10 מנות פסטה רומנטיות.

הוראות

1
מבשלים פסטה במים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2
לנקז היטב ולשמור חם.
3
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים את הפטריות ומבשלים במשך 5 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5
מוסיפים בצל, שום, מלח, פלפל וקורנית. לבשל 4 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(או או רגיל)(או או רגיל)
6
מוסיפים את ציר העוף, שמנת כבדה, מגבירים את החום לגבוה ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד עבה, ערבוב כל הזמן עם כף עץ על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
7
להוסיף 1 כוס גבינת gorgonzola ו 1 כף פטרוזיליה. מערבבים היטב ולהתאים את התיבול לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
8
מוסיפים את הפסטה לרוטב הפטריות, מערבבים היטב ומבשלים עד שהפסטה מחוממת, בערך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
9
הסר מהחום ומפזר עם גבינת gorgonzola הנותרים ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
10
מגישים באופן מיידי.