פסטה עם פלפלים ומוצרלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה עם פלפלים ו Mozzarellan. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 676 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. גשו לסופר וקנו פסטה קצרה, בוקונצ'יני, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פלפלים במרינדה ומוצרלה, ברוסקטה עם פלפלים קלויים ומוצרלה, ו פיצה עם פלפלים מתוקים ומוצרלה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה. שמור 1/2 כוס מי הבישול, לנקז את הפסטה, ולהניח בצד. תמחק את הסיר.
מחממים את השמן בסיר הפסטה על אש בינונית.
מוסיפים את הפלפלים והשום ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהפלפלים רכים, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים את ארוגולה, בוקונצ ' יני, את הפסטה המבושלת, את מי הפסטה השמורים, 1 1/4 כפיות מלח, ו 1/4 כפית פלפל. לבשל, ערבוב, עד ארוגולה הוא רק נבול, על 1 דקה.