אם יש לכם שמן זית, מלח אפור, צ'ילי קלברי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. וזה טוב. נסו פסטה האוס פסטה קון ברוקולי - זהו רוטב מבוסס אלפרדו המשלב פסטה, פטריות טריות וברוקולי טרי, פסטאן ברוטב פלפל אדום קלוי | פסטת פלפל אדום קלוי / פסטה קלה לילדים, ו פסטה con la zuccan alla napoletana (פסטה עם סקווש חורף, נאפולי בסגנון) (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים את הפסטה ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4
בעוד הפסטה מבשלת, מחממים 1/4 כוס שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיף את השום ומבשל עד רסיסי הם חום זהוב פריך, ולאחר מכן להוסיף את צ ' ילי ומבשלים כ -30 שניות. להעלות את החום גבוה ולהוסיף את העגבניות. מבשלים עד העגבניות לרכך ואת המיצים להתעבות, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
צרור תרד טרי (בערך
6
מוסיפים את הבזיליקום ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 בצל אדום, קוביות קטנות
7
כאשר הפסטה היא אל דנטה, לגרוף על 1/2 כוס מים בישול פסטה, ולאחר מכן לנקז את הפסטה. להחזיר את הפסטה לסיר החם את החום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
הוסף חלק ממי הבישול השמורים אם הפסטה נראית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
10
מעבירים לקערת הגשה חמה ופרמזן גרגר מעל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)