פסטה פרימוורה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 55 דקות. אם יש לכם עגבניות שרי, גזר, עלי בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו פסטה פרימוורה, פסטה פרימוורה, ו פסטה פרימוורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. לבשל שום עד רך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים פלפלים ומבשלים עד שהם מתחילים לרכך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים
4
מוסיפים פטריות, אספרגוס ועגבניות ומבשלים עד שהתרכך, 5 דקות נוספות. מערבבים בקמח ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
פטריות
עגבנייה
קמח לכל מטרה
5
מוסיפים ציר עוף, חלב, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה; מפחיתים לרתיחה ומבשלים עד שהנוזל מעובה מעט, כ -5 דקות. מערבבים רצועות גזר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ציר עוף
גזר
חלב
6
בינתיים, לבשל פסטה על פי הוראות החבילה; לנקז, הזמנת 1/2 כוס מים פסטה. לזרוק פסטה עם ירקות ורוטב.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Spalletti קיאנטי D. O. C. G.. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.