פסטה קרועה עם קישואים וארוגולה
פסטה קרועה עם קישואים וארוגולה עשויה להיות רק תוספת שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 43 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב פסטה עגבניות, אטריות לזניה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 14 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. נסו פרמזן, שעועית לבנה, ומרק כרוב עם פסטה קרועה, יריעות פסטה קרועות עם חמאה חומה, עשבי תיבול וביצים עלומות, ו סלט ביצים קרוע (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מנדולינה או סכין, לחתוך את הקישואים לאורך לרצועות 1/8 אינץ'.
טפטוף עם 2 Tbs. של שמן זית, מתבלים במלח ופלפל וזורקים למעייל באופן שווה.מחממים מחבת גריל מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, לארגן את רצועות קישואים על המחבת ומבשלים 1 עד 2 דקות. הפוך את הקישואים מעל ומבשלים עד מכרז אבל לא רך מדי, 1 עד 2 דקות יותר.
מעבירים לצלחת ומכסים באופן רופף עם רדיד אלומיניום.להביא סיר גדול שלושה רבעים מלאים מים לרתיחה על חום גבוה. לשבור את האטריות לזניה לחתיכות גדולות, לא אחידות.
הוסף את 1 Tbs. מלח ואטריות למים רותחים ומבשלים על פי הוראות החבילה.בינתיים, בסיר קטן על אש בינונית, לחמם את רוטב פסטה עגבניות.
מסננים את הפסטה ומעבירים לקערה גדולה.
טפטוף עם 2 Tbs הנותרים. שמן וזורקים למעיל באופן שווה.
מוסיף את הקישואים, ארוגולה ו 1/4 כוס הגבינה בעדינות לזרוק יחד, להיזהר לא לקרוע את רצועות קישואים.
העברה לקערות פסטה בודדות, לטפטף את רוטב העגבניות מעל ומסביב לפסטה ומפזרים את שארית 1/4 כוס הגבינה.