פסטה שיער מלאך עם לימון, תפוחי אדמה אצבעונית וירקות חמניות
פסטה שיער מלאך עם לימון, תפוחי אדמה אצבעונית וירקות חמניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 727 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, שמן זית, שמנת כבדה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: פסטה עם שרימפס וירקות, לימון מלאך-פסטה שיער, ו פסטה שיער מלאך לימון ואגוז.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
שים את תפוחי האדמה על תבנית אפייה קטנה.
טפטוף עם שמן זית ועונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
שים את המגש במרכז התנור ומבשל עד שתפוחי האדמה רכים כאשר פירסינג בקצה סכין, על 20 עד 30 דקות. תניח בצד.
מבשלים את הפסטה: מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מתגלגלת על חום בינוני.
מוסיפים את 2 כפות מלח ולהביא את המים בחזרה לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים 3 דקות. מערבבים את הפסטה עם כף קרושה כדי לוודא שהוא לא clump או מקל לתחתית כפי שהוא מבשל.
במסננת גדולה, לנקז את הפסטה. שמור 1/2 כוס של נוזל הפסטה, במקרה שיהיה צורך להשתמש בו מאוחר יותר.
במחבת גדולה, לשלב את השמנת הכבדה ושמנת חמוצה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. להפחית את השמנת מעל חום בינוני לטאטא עד שהוא מתעבה וכל השמנת החמוצה נמס, 3 עד 5 דקות.
מוסיף את גרידת לימון, מיץ לימון ו "splash" של רוטב ווסטרשייר. טעם לתיבול. (*ראה הערה של קוק) מערבבים בעירית.
מוסיפים את הפסטה למחבת וזורקים למעיל עם הקרם. כבה את החום ולאפשר לפסטה "לנוח" במשך 2 דקות, משליך למעיל, מעת לעת. בינתיים, לשים את תפוחי האדמה על משטח שטוח ולהשתמש סכין חדה לחתוך אותם לתוך 1/2 עד 3/4 אינץ ' עבה סיבובים. מערבבים את פרוסות תפוחי האדמה לתוך רוטב הפסטה.
מגישים את הפסטה: לחמם את הקערות הגשה. אם הקרם הוא עבה מדי, להוסיף קצת יותר של פסטה בישול נוזלי לסובב אותו סביב על החום לרגע. מערבבים את הירוקים חמניות כפית את הפסטה לתוך הקערות.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
שים את תפוחי האדמה על תבנית אפייה קטנה.
טפטוף עם שמן זית ועונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
שים את המגש במרכז התנור ומבשל עד שתפוחי האדמה רכים כאשר פירסינג בקצה סכין, על 20 עד 30 דקות. תניח בצד.
מבשלים את הפסטה: מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מתגלגלת על חום בינוני.
מוסיפים את 2 כפות מלח ולהביא את המים בחזרה לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים 3 דקות. מערבבים את הפסטה עם כף קרושה כדי לוודא שהוא לא clump או מקל לתחתית כפי שהוא מבשל.
במסננת גדולה, לנקז את הפסטה. שמור 1/2 כוס של נוזל הפסטה, במקרה שיהיה צורך להשתמש בו מאוחר יותר.
במחבת גדולה, לשלב את השמנת הכבדה ושמנת חמוצה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. להפחית את השמנת מעל חום בינוני לטאטא עד שהוא מתעבה וכל השמנת החמוצה נמס, 3 עד 5 דקות.
מוסיף את גרידת לימון, מיץ לימון ו "splash" של רוטב ווסטרשייר. טעם לתיבול. (*ראה הערה של קוק) מערבבים בעירית.
מוסיפים את הפסטה למחבת וזורקים למעיל עם הקרם. כבה את החום ולאפשר לפסטה "לנוח" במשך 2 דקות, משליך למעיל, מעת לעת. בינתיים, לשים את תפוחי האדמה על משטח שטוח ולהשתמש סכין חדה לחתוך אותם לתוך 1/2 עד 3/4 אינץ ' עבה סיבובים. מערבבים את פרוסות תפוחי האדמה לתוך רוטב הפסטה.
מגישים את הפסטה: לחמם את הקערות הגשה. אם הקרם הוא עבה מדי, להוסיף קצת יותר של פסטה בישול נוזלי לסובב אותו סביב על החום לרגע. מערבבים את הירוקים חמניות כפית את הפסטה לתוך הקערות.