פסטה תרד פסטו עם זיתים
פסטה תרד פסטו עם זיתים לוקח בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 758 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 40 אוהדים. אם יש לכם צנוברים, תרד, גבינה pack, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. פטה, פסטו וזיתים שחורים פסטה, פסטה עם פטריות זיתים Fetan ו Pesto, ו פסטו פלפל אדום קלוי עם זיתים Fetan ו Kalamatan דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מרתיחים את הפסטה על פי הוראות האריזה. בינתיים, להרתיח קומקום של מים, ואז לאט לשפוך על התרד במסננת עד שהוא נבול. לנער את המים העודפים, ואז לשים את התרד לתוך מעבד מזון.
מוסיפים את השום, השמן, חצי מהגבינה ורוב הצנוברים למעבד עם התרד, ואז דופקים לרוטב דמוי פסטו. מתבלים עם אגוז מוסקט ומלח ופלפל. מערבבים את הפסטה החמה, סחוטה ומגישים עם הזיתים ואת שאר הגבינה התפוררה וצנוברים.