קושירגיל
מוכן ב14 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

פסטה תרד-ריקוטה פסטו עם פרושוטו פריך ואספרגוס

פסטה תרד-ריקוטה פסטו עם פרושוטו פריך ואספרגוס
פסטה תרד ריקוטה פסטו עם פרושוטו פריך ואספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 467 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 14 דקות. גשו לסופר וקנו שיני שום, צנוברים, פסטה פנה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. מתכונים דומים: פסטה אפויה עם תרד, ריקוטה, פרושוטו, פסטה אפויה עם תרד, ריקוטה, פרושוטו, ו פסטה תרד-פסטו עם פלפלים אדומים קלויים וריקוטה.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה. כאשר הוא רותח, מוסיפים פסטה ומבשלים כפי שצוין על התיבה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
בינתיים, מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית. כאשר הוא מנצנץ, להוסיף prosciutto ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד prosciutto הוא פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים אספרגוס וזורקים למעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
4
בואו לבשל עד אספרגוס רק מתחיל לקבל השחמה על הקצוות, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
5
הסר 1/2 כוס מים בישול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
6
מוסיפים כמה כפות של המים לתערובת האספרגוס, מערבבים, מגרדים את תחתית המחבת כדי לשלב חתיכות השחמה, ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מסננים פסטה וחוזרים לסיר (מחוץ לחום), מוסיפים את מי בישול הפסטה השמורים הנותרים, אספרגוס, מטבל תרד-ריקוטה ומערבבים עד מצופה היטב. לטעום ולהתאים תיבול, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
תיבולתיבול
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
תרדתרד
פסטהפסטה
מיםמים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
מגישים באופן מיידי.
9
במחבת גדולה, מחממים שמן על אש בינונית. כאשר שמן מנצנץ, להוסיף צנוברים ומבשלים עד שהם עושים רעש popping ולהתחיל חום, על 1 דקה. מערבבים שום ובצל ומתבלים היטב עם מלח ופלפל שחור טחון טרי. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בצל הוא חום זהוב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
צנובריםצנוברים
שוםשום
בצלבצל
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
העברת תערובת בצל למעבד מזון מצויד להב, להוסיף מרכיבים שנותרו, ולעבד עד חלקה. לטעום ולהתאים תיבול, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון