פסטה תרד ריקוטה פסטו עם פרושוטו פריך ואספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 467 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 14 דקות. גשו לסופר וקנו שיני שום, צנוברים, פסטה פנה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. מתכונים דומים: פסטה אפויה עם תרד, ריקוטה, פרושוטו, פסטה אפויה עם תרד, ריקוטה, פרושוטו, ו פסטה תרד-פסטו עם פלפלים אדומים קלויים וריקוטה.
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה. כאשר הוא רותח, מוסיפים פסטה ומבשלים כפי שצוין על התיבה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
בינתיים, מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית. כאשר הוא מנצנץ, להוסיף prosciutto ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד prosciutto הוא פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים אספרגוס וזורקים למעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
4
בואו לבשל עד אספרגוס רק מתחיל לקבל השחמה על הקצוות, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
5
הסר 1/2 כוס מים בישול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
6
מוסיפים כמה כפות של המים לתערובת האספרגוס, מערבבים, מגרדים את תחתית המחבת כדי לשלב חתיכות השחמה, ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מסננים פסטה וחוזרים לסיר (מחוץ לחום), מוסיפים את מי בישול הפסטה השמורים הנותרים, אספרגוס, מטבל תרד-ריקוטה ומערבבים עד מצופה היטב. לטעום ולהתאים תיבול, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
תיבול
גבינת ריקוטה
תרד
פסטה
מים
רצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
מגישים באופן מיידי.
9
במחבת גדולה, מחממים שמן על אש בינונית. כאשר שמן מנצנץ, להוסיף צנוברים ומבשלים עד שהם עושים רעש popping ולהתחיל חום, על 1 דקה. מערבבים שום ובצל ומתבלים היטב עם מלח ופלפל שחור טחון טרי. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בצל הוא חום זהוב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
צנוברים
שום
בצל
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
העברת תערובת בצל למעבד מזון מצויד להב, להוסיף מרכיבים שנותרו, ולעבד עד חלקה. לטעום ולהתאים תיבול, לפי הצורך.