פסטו ממולא קישואים
זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. מתכונים דומים: פסטו ממולא קישואים, פסטו וגבינה ממולאים קישואים, ו פיקניק ממולא: טונאן וארטישוק ממולאים עגבניות, פלפל אדום, פיטן ואפונה אפונים ממולאים קישואים, אגוז וסוכר חום ממולאים תפוחים מקינטוש.
הוראות
קרוטונים טוסט: במחבת בינונית, להמיס חמאה על חום בינוני עד בינוני גבוה.
מוסיף את הלחם הקוביות מעט יבש, לזרוק למעיל לפחות חלק מהצדדים בקצת חמאה.
לפרוס בשכבה אחת לבשל, מבלי להזיז את קרוטונים, עד צד אחד הוא השחמה קלות, ואז לזרוק ולתת לבשל קצת יותר כך כמה צדדים יותר לקבל קצת חום.
הסר מהמחבת ולתת מגניב לגעת.
צנוברים טוסט: בעוד קרוטונים הם בראונינג, לחמם מחבת קטנה על גבוה.
מוסיפים את צנוברים ומבשלים עד שהם מתחילים חום (לא ללכת משם, ברגע שהם מתחילים בראונינג הם יכולים בקלות ללכת מחום לשרוף!).
כאשר הם מתחילים חום, להסיר אותם מן המחבת לתוך קערה קטנה.
מערבבים קרוטונים, מוצרלה, פסטו, פרמזן, עגבניות, צנוברים:
מניחים את קרוטונים ומוצרלה בקערה בינונית. לזרוק עם פסטו.
מוסיפים את הפרמזן המגורדת, עגבניות שרי קצוצות, צנוברים קלויים, וזורקים עוד.
מחממים את התנור ל-375 ° F.
חותכים את הקישואים לחצי לאורכו. לגרוף את הבשר הפנימי עם כפית מתכת, עוזב 1/4 לעובי 1/2 אינץ ' בסירות הקישואים.**
מניחים את סירות הקישואים במחבת צלייה.
מפזרים את החלק הפנימי של הסירות במלח. ממלאים את הסירות בתערובת המילוי.
יוצקים כוס או כך של מים לתחתית המחבת הצלייה (כך קישואים לא להתייבש בחוץ), עד לעומק 1/4 אינץ'.
אופים במשך 45 דקות ב 191°.
** במתכון זה איננו משתמשים בבשר הזוקיני שהוצאנו. אתה יכול בקלות להקפיא אותו לשימוש מאוחר יותר עם מתכונים קישואים כגון לחם קישואים, מאפינס קישואים, או עוגת קישואים. או שאתה יכול לקצוץ חלק ממנו ולערבב אותו עם תערובת המילוי.