צריך מרק צמחוני? קרם של מרק עגבניות עם טוסט גבינה Souffléed יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 252 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותרימו ציפורן טחון, סלרי, ביצה לבנה בלבד, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו שמנת של מרק עגבניות עם טוסט גבינה Souffléed, מרק עגבניות-בזיליקום תוצרת בית עם טוסט גבינה, ו מרק עגבניות איטלקי עם טוסט פסטו-גבינה (מתכונים דומים).
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיף את הבצל, סלרי, בזיליקום, וציפורן; לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הוא צולע, על 5 דקות. מערבבים את הקמח, ולאחר מכן מוסיפים את העגבניות, סודה לשתיה, ומניה. מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום, ומבשלים, מכוסה חלקית, במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור סלרי, פרוס (בערך
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 בצל אדום, קוביות קטנות
לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
3
תן מגניב בקצרה, ואז מחית בבלנדר עד חלקה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מחממים את התנור ל-400 ° F. מחזירים את המרק לסיר, מוסיפים את החלב ומתבלים במלח. אם המרק עבה מדי, דק אותו עם חלב נוסף או מלאי. אם טעם העגבניות אינו עשיר כפי שאתה רוצה (אם העגבניות היו ארוזות במים במקום מחית), להעמיק אותו על ידי ערבוב קצת רסק עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ממרקי ירקות מהמטבח של דבורה מדיסון מאת דבורה מדיסון. Copyright (c) 2006 by Deborah Madison. Published by Broadway Books.הבישולים הצמחוניים של דבורה מדיסון לכולם ו-The Savory Way, כל אחד מהם זכה בפרס Julia Child Cookbook Of The Year של ה-IACP. בישול צמחוני לכולם גם קיבל פרס ג ' יימס בירד, כמו גם טעמים מקומיים, הספר האחרון שלה. היא גם המחברת של מועמד פרס ג ' יימס בירד זה לא יכול להיות טופו! וספר הבישול של הירוקים, שהוא עכשיו קלאסי. היא גרה בגליסטאו, ניו מקסיקו.