פסטו קרוסטיני
המתכון פסטו קרוסטיני מוכן בערך 25 דקות והוא בהחלט מצוין צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הר ד ' אובר יש 162 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו עגבניות, לחם, גבינת מוצרלה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 18%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו אפונה פסטו קרוסטיני, פסטו קרוסטיני, ו אפונה פסטו קרוסטיני (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את פרוסות הלחם על תבנית אפייה לא משומנת.
שלב חמאה ושום; מורחים על לחם.
לצלות 3-4 ב. מהאש או עד להשחמה קלה. מגניב מעט.
מורחים פסטו על תערובת החמאה; למעלה עם עגבניות וגבינה. לצלות 3-5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.