Cuchuco de Maíz (מרק קולומביאני של תירס חזיר והומיני)
זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לכי לחנות וקחי אפונה, כוסברה, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו מרק Hominy צהוב קולומביאני (Sopa de maiz Pelao), Cuchuco de Cebada (קולומביאני-שעורה מרק חזיר), ו Cuchuco de Trigo (מרק קולומביאני חיטה חזיר) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הבצל, שום, בצל ירוק, ופלפל פעמון אדום במעבד המזון.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
בצל ירוק
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
2
מניחים סיר מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מוסיפים את המים, בוליון בקר, תירס, ועצמות חזיר, מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
מרק בשר
עצם חזיר
מים
תירס
4
מוסיף את תערובת הבצל מלח ופלפל ולתת לו להתבשל במשך 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בצל
5
מוסיפים את תפוחי האדמה, כרוב, אפונה, גזר, סזון גויה, כמון טחון, וקמח. מכסים ומבשלים 25 דקות יותר או עד החזיר מבושל.
מרכיבים שתצטרך
כמון טחון
תפוח אדמה
כרוב
גזר
קמח לכל מטרה
Sazon Completa
אפונה
חזיר
6
מוסיפים את הכוסברה הטרייה ומגישים עם אבוקדו ו ají.