סלט שלוש אפונה
סלט שלוש אפונה נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 156 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם אפונה הצמד סוכר, אפונה שלג, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 83%. נסו סלט אפונה קר, עגבניות אבוקדו מלפפון צ'יק אפונה סלט עם Fetan ורוטב לימון יווני, ו סוכר Snap Pean ואטריות Soba גזר (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה. ממלאים קערה גדולה במי קרח. בקערה גדולה אחרת, להקציף את שאלוט, חומץ ושמנת חמוצה יחד.
לטאטא בשמן זית עד emulsified. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את האפונה הצמד סוכר למים רותחים ו blanch במשך 20 שניות.
מוסיפים את אפוני השלג ומבשלים 20 שניות.
מוסיפים את האפונה הקפואה ומבשלים עוד 20 שניות, עד שהסוכר נשבר ואפונת השלג פריך והאפונה מחוממת דרכה.
מסננים ומיד להעביר את המסננת למי הקרח כדי לעצור את הבישול.
לנקז שוב וללטף את האפונה יבשה.
מוסיפים את האפונה לרוטב, מתבלים במלח ופלפל וזורקים למעיל.