פסטת ליל כל הקדושים שחור וכתום
שחור וכתום פסטת ליל כל הקדושים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 461 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. אם יש לך דלעת סקווש, פתיתי פלפל, עלי טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה מדהים. מתכונים דומים: פסטת ליל כל הקדושים שחור וכתום, מרמלדה כתומה ליל כל הקדושים עם שומשום שחור, ו ליל כל הקדושים שחור Brew.
הוראות
מחממים תנור ל 218° עם מתלה באמצע.
לזרוק סקווש ופלפלי פעמון עם שום, טימין, פתיתי פלפל אדומים, שמן, ו 1/2 כפית כל אחד מלח ופלפל במחבת גיליון 17-by 11-inch 4-צדדי. צולים, ערבוב פעם אחת, עד ירקות הם רק מכרז משחימים כתמים, 25 עד 35 דקות.
בעוד הירקות מסיימים לצלות, מבשלים לינגוויני בסיר פסטה של מים רותחים מלוחים היטב עד אל דנטה. להזמין 1/2 כוס בישול מים, ולאחר מכן לנקז פסטה ולחזור לסיר.
הסר את מחבת הסדין מהתנור ושופכים מים שמורים על ירקות, תוך ערבוב כדי לשחרר מן המחבת. מערבבים זיתים, ולאחר מכן מוסיפים תערובת ירקות לפסטה בסיר וזורקים לשלב.