קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 2 דק.
מנות6
ציון בריאות10
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פעמיים אפוי תפוחי אדמה עם פטריות פרושוטו

פעמיים אפוי תפוחי אדמה עם פטריות פרושוטו
פעמיים אפוי תפוחי אדמה עם פטריות פרושוטו עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 505 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך צ'דר, פטריות, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 2 דקות. נסו Rigatoni אפוי עם פטריות פרושוטו, פעמיים אפוי תפוחי אדמה עם בשר חזיר ופטריות, ו תפוחי אדמה אפויים פעמיים עם פטריות וגבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 400 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
באמצעות קוצים של מזלג, לדקור את עורות תפוחי האדמה בכל רחבי ולסדר על תבנית אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
אופים במשך 1 עד 1 1/4 שעות עד רך מבושל דרך.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר מהתנור ולתת מגניב עד חם מספיק כדי להתמודד, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בעוד תפוחי האדמה מתקררים, במחבת בינונית, מחממים 3 כפות שמן זית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מוסיפים את הפטריות, שום, 1/4 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית. מבשלים עד הפטריות זהובות ורוב הנוזל התאדה, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
שים את התערובת לתוך קערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
חותכים את תפוחי האדמה בחצי לאורכו, באמצעות כף קטנה, לגרוף את כל אבל 1/4 אינץ ' של הבשר.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
10
מוסיפים את בשר תפוחי האדמה לתערובת הפטרייה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
11
מוסיף את החמאה, אורגנו, וכוס 1 של הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
12
מערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
13
מסדרים את חצאי תפוחי האדמה, לחתוך בצד על תבנית האפייה. באמצעות מברשת מאפה, לצחצח את שני הצדדים של תפוחי האדמה עם 3 כפות הנותרים של שמן זית ואת העונה בפנים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. כפית את תערובת הפטריות לתוך כל חצי תפוח אדמה. סדר 1 חצי חתיכת prosciutto על גבי ומפזרים את הגבינה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פרושוטופרושוטו
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
מברשת מאפהמברשת מאפה
14
אופים עד הגבינה נמסה ואת הפרושוטו הוא פריך, על 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
הסר מהתנור, להעביר מגש הגשה, מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®