פעמיים אפוי תפוחי אדמה עם פטריות פרושוטו
פעמיים אפוי תפוחי אדמה עם פטריות פרושוטו עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 505 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך צ'דר, פטריות, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 2 דקות. נסו Rigatoni אפוי עם פטריות פרושוטו, פעמיים אפוי תפוחי אדמה עם בשר חזיר ופטריות, ו תפוחי אדמה אפויים פעמיים עם פטריות וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
שים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 400 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
באמצעות קוצים של מזלג, לדקור את עורות תפוחי האדמה בכל רחבי ולסדר על תבנית אפייה מוכן.
אופים במשך 1 עד 1 1/4 שעות עד רך מבושל דרך.
הסר מהתנור ולתת מגניב עד חם מספיק כדי להתמודד, על 20 דקות.
בעוד תפוחי האדמה מתקררים, במחבת בינונית, מחממים 3 כפות שמן זית על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, על 5 דקות.
מוסיפים את הפטריות, שום, 1/4 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית. מבשלים עד הפטריות זהובות ורוב הנוזל התאדה, כ 6 דקות.
שים את התערובת לתוך קערה בינונית.
חותכים את תפוחי האדמה בחצי לאורכו, באמצעות כף קטנה, לגרוף את כל אבל 1/4 אינץ ' של הבשר.
מוסיפים את בשר תפוחי האדמה לתערובת הפטרייה.
מוסיף את החמאה, אורגנו, וכוס 1 של הגבינה.
מערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מסדרים את חצאי תפוחי האדמה, לחתוך בצד על תבנית האפייה. באמצעות מברשת מאפה, לצחצח את שני הצדדים של תפוחי האדמה עם 3 כפות הנותרים של שמן זית ואת העונה בפנים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. כפית את תערובת הפטריות לתוך כל חצי תפוח אדמה. סדר 1 חצי חתיכת prosciutto על גבי ומפזרים את הגבינה הנותרים.
אופים עד הגבינה נמסה ואת הפרושוטו הוא פריך, על 20 עד 25 דקות.
הסר מהתנור, להעביר מגש הגשה, מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה ומגישים.