קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 2 דק.
מנות6
ציון בריאות10
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פעמיים אפוי תפוחי אדמה עם פטריות פרושוטו

פעמיים אפוי תפוחי אדמה עם פטריות פרושוטו
פעמיים אפוי תפוחי אדמה עם פטריות פרושוטו עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 505 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך צ'דר, פטריות, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 2 דקות. נסו Rigatoni אפוי עם פטריות פרושוטו, פעמיים אפוי תפוחי אדמה עם בשר חזיר ופטריות, ו תפוחי אדמה אפויים פעמיים עם פטריות וגבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 400 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
באמצעות קוצים של מזלג, לדקור את עורות תפוחי האדמה בכל רחבי ולסדר על תבנית אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
אופים במשך 1 עד 1 1/4 שעות עד רך מבושל דרך.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
הסר מהתנור ולתת מגניב עד חם מספיק כדי להתמודד, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
בעוד תפוחי האדמה מתקררים, במחבת בינונית, מחממים 3 כפות שמן זית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
מוסיפים את הפטריות, שום, 1/4 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית. מבשלים עד הפטריות זהובות ורוב הנוזל התאדה, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
שים את התערובת לתוך קערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
חותכים את תפוחי האדמה בחצי לאורכו, באמצעות כף קטנה, לגרוף את כל אבל 1/4 אינץ ' של הבשר.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
10
מוסיפים את בשר תפוחי האדמה לתערובת הפטרייה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
11
מוסיף את החמאה, אורגנו, וכוס 1 של הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
12
מערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
13
מסדרים את חצאי תפוחי האדמה, לחתוך בצד על תבנית האפייה. באמצעות מברשת מאפה, לצחצח את שני הצדדים של תפוחי האדמה עם 3 כפות הנותרים של שמן זית ואת העונה בפנים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. כפית את תערובת הפטריות לתוך כל חצי תפוח אדמה. סדר 1 חצי חתיכת prosciutto על גבי ומפזרים את הגבינה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פרושוטופרושוטו
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
מברשת מאפהמברשת מאפה
14
אופים עד הגבינה נמסה ואת הפרושוטו הוא פריך, על 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
הסר מהתנור, להעביר מגש הגשה, מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)