פפרדלה עם סלמון מעושן
פפרדלה עם סלמון מעושן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 257 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו פפרדלה, אפונים קטנות, שמיר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 44%. נסו פפרדלה ברוטב שמנת לימון עם אספרגוס וסלמון מעושן, פפרדלה עם חמאה מעושנת ועשבי תיבול, ו פפרדלה עם סלמון וכרישה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל; מטוגנים 4 דקות או עד רך.
מוסיפים מרק וגבינה; מבשלים 4 דקות או עד שהגבינה נמסה, מערבבים לעתים קרובות.
מוסיפים עגבניות, אפונה וסלמון; מבשלים 3 דקות או עד מחומם היטב. מערבבים בשמיר, מלח ופלפל.
מערבבים פסטה תערובת סלמון בקערה גדולה; לזרוק בעדינות.