פטריות ממולאות ארטישוק וגבינה
ארטישוק וגבינה פטריות ממולאות נטול גלוטן, וראשוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 184 קלוריות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם עלי פטרוזיליה חופן, גבינת אסיאגו, שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. 16 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 62%. מתכונים דומים: פטריות ממולאות ארטישוק וגבינה, ארטישוק-פטריות ממולאות, ו ארטישוק תרד לטבול פטריות ממולאות.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מניחים פטריות בשקית אחסון מזון גדולה מפלסטיק.
מטפטפים פנימה מספיק שמן זית כתית מעולה לציפוי כ-1/4 כוס אמור לעשות זאת. מנערים את הפטריות לציפוי ומתפזרים על דף עוגיות. צולים 10 דקות, עגול בצד למעלה. מתבלים במלח ופלפל והופכים. זורקים ארטישוק מרובע סחוט עם טפטוף שמן זית כתית מעולה, שום, אגוז מוסקט, טימין, גבינה מגורדת ופטרוזיליה. ממלאים בנדיבות את כובעי הפטריות, מעלים את המילוי. מעל הארטישוקים גבינת אסיאגו מגורדת ומחזירים לתנור. מבשלים פטריות 5 דקות יותר כדי להמיס גבינה ולהגדיר מילוי.