קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות15
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פפרדלה עם פטריות

פפרדלה עם פטריות
פפרדלה עם פטריות לוקח על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 396 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך פסטה papardelle, תערובת פטריות אקזוטיות, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קרם ההצלפה הכבד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אבטיח כקינוח. , שהוא מוצק. נסו פפרדלה עם סקווש, פטריות ותרד, פפרדלה עם סקווש, פטריות ותרד, ו פפרדלה עם פטריות בר מעורבות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף פורצ ' יני ביסודיות.
2
שלב פורצ ' יני ו 2/3 כוס מים רותחים בקערה; לכסות ולתת לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מסננים במסננת מעל קערה, הזמנת 1/4 כוס השריית נוזל. קוצצים פורצ ' יני.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
לבשל פסטה עם 1 כף מלח במים רותחים 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז במסננת מעל קערה, הזמנת 1/4 כוס בישול נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים בצלצלי שאלוט, תערובת פטריות, ושום; קצוץ 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים פורצ ' יני, שרי, ונותר 1/4 כפית מלח; לבשל 1 דקה או עד הנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מעורבותפטריות מעורבות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
גרגר דק 1 גרם גבינה; להתפורר הנותרים גבינה. להפחית חום בינוני. מערבבים פסטה, 1/4 כוס שמורות נוזל בישול, 1/4 כוס שמורות פורצ ' יני השריית נוזלים, 1/4 כוס גבינה מגוררת, שמנת, מרווה קצוצה, ופלפל לתערובת פטריות; לזרוק היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
8
טפטוף עם שמן כמהין; לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהיןשמן כמהין
9
מניחים על 1 1/4 כוסות תערובת פסטה על כל אחד 4 צלחות; העליון כל מנה עם כ 1 כף גבינה מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מתפוררתגבינה מתפוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
10
מקשטים עם עלי מרווה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין