פפרדלה עם פטריות
פפרדלה עם פטריות לוקח על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 396 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך פסטה papardelle, תערובת פטריות אקזוטיות, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קרם ההצלפה הכבד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אבטיח כקינוח. , שהוא מוצק. נסו פפרדלה עם סקווש, פטריות ותרד, פפרדלה עם סקווש, פטריות ותרד, ו פפרדלה עם פטריות בר מעורבות (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף פורצ ' יני ביסודיות.
שלב פורצ ' יני ו 2/3 כוס מים רותחים בקערה; לכסות ולתת לעמוד 30 דקות.
מסננים במסננת מעל קערה, הזמנת 1/4 כוס השריית נוזל. קוצצים פורצ ' יני.
לבשל פסטה עם 1 כף מלח במים רותחים 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז במסננת מעל קערה, הזמנת 1/4 כוס בישול נוזלי.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצלצלי שאלוט, תערובת פטריות, ושום; קצוץ 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים פורצ ' יני, שרי, ונותר 1/4 כפית מלח; לבשל 1 דקה או עד הנוזל מתאדה.
גרגר דק 1 גרם גבינה; להתפורר הנותרים גבינה. להפחית חום בינוני. מערבבים פסטה, 1/4 כוס שמורות נוזל בישול, 1/4 כוס שמורות פורצ ' יני השריית נוזלים, 1/4 כוס גבינה מגוררת, שמנת, מרווה קצוצה, ופלפל לתערובת פטריות; לזרוק היטב לשלב.
טפטוף עם שמן כמהין; לזרוק.
מניחים על 1 1/4 כוסות תערובת פסטה על כל אחד 4 צלחות; העליון כל מנה עם כ 1 כף גבינה מתפוררת.
מקשטים עם עלי מרווה, אם תרצה.