קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות15
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פפרדלה עם פטריות

פפרדלה עם פטריות
פפרדלה עם פטריות לוקח על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 396 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך פסטה papardelle, תערובת פטריות אקזוטיות, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קרם ההצלפה הכבד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אבטיח כקינוח. , שהוא מוצק. נסו פפרדלה עם סקווש, פטריות ותרד, פפרדלה עם סקווש, פטריות ותרד, ו פפרדלה עם פטריות בר מעורבות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף פורצ ' יני ביסודיות.
2
שלב פורצ ' יני ו 2/3 כוס מים רותחים בקערה; לכסות ולתת לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מסננים במסננת מעל קערה, הזמנת 1/4 כוס השריית נוזל. קוצצים פורצ ' יני.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
לבשל פסטה עם 1 כף מלח במים רותחים 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז במסננת מעל קערה, הזמנת 1/4 כוס בישול נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
6
מוסיפים בצלצלי שאלוט, תערובת פטריות, ושום; קצוץ 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים פורצ ' יני, שרי, ונותר 1/4 כפית מלח; לבשל 1 דקה או עד הנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מעורבותפטריות מעורבות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
גרגר דק 1 גרם גבינה; להתפורר הנותרים גבינה. להפחית חום בינוני. מערבבים פסטה, 1/4 כוס שמורות נוזל בישול, 1/4 כוס שמורות פורצ ' יני השריית נוזלים, 1/4 כוס גבינה מגוררת, שמנת, מרווה קצוצה, ופלפל לתערובת פטריות; לזרוק היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
8
טפטוף עם שמן כמהין; לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהיןשמן כמהין
9
מניחים על 1 1/4 כוסות תערובת פסטה על כל אחד 4 צלחות; העליון כל מנה עם כ 1 כף גבינה מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מתפוררתגבינה מתפוררת
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10
מקשטים עם עלי מרווה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ