קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

פפרדלה עם צדפות

פפרדלה עם צדפות
פפרדלה עם צדפות היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 600 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, chanterelle, פסטה pappardelle, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. , שהוא מוצק. נסו פפרדלה עם צדפות, פפרדלה עם צדפות - גיא פירי, ו Pasticcio di pappardelle al radicchio rosso di Treviso (אפוי Pappardelle עם Treviso Radicchio) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני ומוסיפים 1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
לשטוף וללטף לייבש את הצדפות. חתוך לחצי על קו המשווה ותתייבש שוב. העונה עם 1/2 כפית מלח ים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
3
הכן את כל המרכיבים שלך והכן אותם, ואז התחל פסטה. לבשל את הפסטה כ 8 דקות. אם הפסטה נעשית לפני הכנת כל החומרים, מוסיפים 3 כוסות מים קרים לסיר להחזיק. (מים עדיין יהיו חמים, אבל יעצרו בישול.)
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
לנקז כאשר מוכן לשימוש.
5
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית והחמאה מעל חום בינוני-גבוה. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את הצדפות, מבשלים 1 עד 2 דקות ומתהפכים. כאשר צדפות רק מבושלות, להסיר מן החום ולהניח בצד, לשמור אותם חמים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
תן את המיצים במחבת להפחית במשך 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף את הפטריות ו לטגן במשך 2 דקות. מערבבים את השום, פתיתי פלפל אדומים ופלפל שחור. לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
תוסיף את הצדפות השמורות וחצי משמן הכמהין.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהיןשמן כמהין
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
8
מוסיפים את הפסטה המבושלת מנוקזת, ואז את הארוגולה ומערבבים בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
9
מעבירים לקערה הגשה וטפטוף עם שאריות שמן כמהין, הגבינה המגולחת וכמה פלפל שחור סדוק טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
שמן כמהיןשמן כמהין
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות