קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

פפרדלה עם צדפות

פפרדלה עם צדפות
פפרדלה עם צדפות היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 600 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, chanterelle, פסטה pappardelle, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. , שהוא מוצק. נסו פפרדלה עם צדפות, פפרדלה עם צדפות - גיא פירי, ו Pasticcio di pappardelle al radicchio rosso di Treviso (אפוי Pappardelle עם Treviso Radicchio) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני ומוסיפים 1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
לשטוף וללטף לייבש את הצדפות. חתוך לחצי על קו המשווה ותתייבש שוב. העונה עם 1/2 כפית מלח ים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
3
הכן את כל המרכיבים שלך והכן אותם, ואז התחל פסטה. לבשל את הפסטה כ 8 דקות. אם הפסטה נעשית לפני הכנת כל החומרים, מוסיפים 3 כוסות מים קרים לסיר להחזיק. (מים עדיין יהיו חמים, אבל יעצרו בישול.)
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
לנקז כאשר מוכן לשימוש.
5
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית והחמאה מעל חום בינוני-גבוה. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את הצדפות, מבשלים 1 עד 2 דקות ומתהפכים. כאשר צדפות רק מבושלות, להסיר מן החום ולהניח בצד, לשמור אותם חמים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
תן את המיצים במחבת להפחית במשך 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף את הפטריות ו לטגן במשך 2 דקות. מערבבים את השום, פתיתי פלפל אדומים ופלפל שחור. לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
תוסיף את הצדפות השמורות וחצי משמן הכמהין.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהיןשמן כמהין
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
8
מוסיפים את הפסטה המבושלת מנוקזת, ואז את הארוגולה ומערבבים בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
9
מעבירים לקערה הגשה וטפטוף עם שאריות שמן כמהין, הגבינה המגולחת וכמה פלפל שחור סדוק טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
שמן כמהיןשמן כמהין
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון