פפרדלה עם צדפות
פפרדלה עם צדפות היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 600 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, chanterelle, פסטה pappardelle, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. , שהוא מוצק. נסו פפרדלה עם צדפות, פפרדלה עם צדפות - גיא פירי, ו Pasticcio di pappardelle al radicchio rosso di Treviso (אפוי Pappardelle עם Treviso Radicchio) (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני ומוסיפים 1 כפית מלח.
לשטוף וללטף לייבש את הצדפות. חתוך לחצי על קו המשווה ותתייבש שוב. העונה עם 1/2 כפית מלח ים ולהניח בצד.
הכן את כל המרכיבים שלך והכן אותם, ואז התחל פסטה. לבשל את הפסטה כ 8 דקות. אם הפסטה נעשית לפני הכנת כל החומרים, מוסיפים 3 כוסות מים קרים לסיר להחזיק. (מים עדיין יהיו חמים, אבל יעצרו בישול.)
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית והחמאה מעל חום בינוני-גבוה. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את הצדפות, מבשלים 1 עד 2 דקות ומתהפכים. כאשר צדפות רק מבושלות, להסיר מן החום ולהניח בצד, לשמור אותם חמים.
תן את המיצים במחבת להפחית במשך 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף את הפטריות ו לטגן במשך 2 דקות. מערבבים את השום, פתיתי פלפל אדומים ופלפל שחור. לזרוק לשלב.
תוסיף את הצדפות השמורות וחצי משמן הכמהין.
מוסיפים את הפסטה המבושלת מנוקזת, ואז את הארוגולה ומערבבים בעדינות לשלב.
מעבירים לקערה הגשה וטפטוף עם שאריות שמן כמהין, הגבינה המגולחת וכמה פלפל שחור סדוק טרי.