קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות97
מגזין

פפרונטה תפוחי אדמה עם סרדינים בגריל

פפרונטה תפוחי אדמה עם סרדינים בגריל
פפרונטה תפוחי אדמה עם סרדינים בגריל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 665 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 41g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו סרדינים, גזר, שמן זית כתית מעולה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: סרדינים בגריל עם פפרונטה, נקניקיות איטלקיות בגריל עם פפרונטה, ו סטייק צלוי עם פפרונטה.

הוראות

1
מחממים את הגריל או את הגריל.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
גרילגריל
2
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית על חום בינוני ומוסיפים את הבצל והשום. מבשלים עד רך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הפלפלים ותפוחי האדמה ומבשלים 5 דקות, עד שהתרככו.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
פלפליםפלפלים
4
מוסיפים את פתיתי הפלפל, סוכר, טימין ורוטב עגבניות, מביאים לרתיחה, חום נמוך ומבשלים 15 דקות. עונה, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
פלפלפלפל
סוכרסוכר
טימיןטימין
5
מניחים את הפפרונטה על מגש.
6
גריל או לצלות את הסרדינים עד שהם פריך ואת העור הוא חרוך מעט (כ 2 דקות לכל צד). תוך צליית הדגים, לחלק את peperonata באופן שווה בין 4 מנות. מסדרים 2 סרדינים מעל הפפרונטה על כל צלחת ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
סרדיניםסרדינים
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
7
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
מוסיף את הבצל ושום, ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
9
מוסיפים את הקורנית והגזר, ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
טימיןטימין
10
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
עגבנייהעגבנייה
מיץמיץ
מלחמלח