Paprikash חזיר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 50 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 749 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. אם יש לך שומן בייקון, קמח, אטריות ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. תמחיר $2.62 למנה, מתכון זה במחיר סביר. וזה טוב. נסו Paprikash חזיר, בשר חזיר Tenderloin Paprikash, ו Paprikash חזיר צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, חום 1 כף שמן על חום גבוה בינוני. לזרוק את החזיר עם הקמח, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית של הפלפל השחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים בערך חצי חזיר לסיר וחום במשך כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הסר. חזור עם בשר החזיר הנותר ושמן כף נוספת.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-
4
הסר.
5
להפחית את החום נמוך בינוני ולהוסיף את השמן כף הנותרים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הבצל והפלפלים. לבשל, מכוסה, ערבוב מדי פעם, במשך 7 דקות. מערבבים את הנותרים 1 1/4 כפיות מלח, 1/4 כפית פלפל שחור, ואת הפפריקה. לבשל, לערבב, במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
נוזל-אונקיות מים טריים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מוסיפים את החזיר עם כל מיצים שהצטברו ואת המרק. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים, מכוסה חלקית, עד החזיר רק נעשה, 10 עד 15 דקות. להפחית את החום נמוך מאוד להקציף את השמנת החמוצה.