פפריקה חזיר
Paprikash חזיר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 50 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 749 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. אם יש לך שומן בייקון, קמח, אטריות ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. תמחיר $2.62 למנה, מתכון זה במחיר סביר. וזה טוב. נסו Paprikash חזיר, בשר חזיר Tenderloin Paprikash, ו Paprikash חזיר צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, חום 1 כף שמן על חום גבוה בינוני. לזרוק את החזיר עם הקמח, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית של הפלפל השחור.
מוסיפים בערך חצי חזיר לסיר וחום במשך כ 3 דקות.
הסר. חזור עם בשר החזיר הנותר ושמן כף נוספת.
להפחית את החום נמוך בינוני ולהוסיף את השמן כף הנותרים למחבת.
מוסיפים את הבצל והפלפלים. לבשל, מכוסה, ערבוב מדי פעם, במשך 7 דקות. מערבבים את הנותרים 1 1/4 כפיות מלח, 1/4 כפית פלפל שחור, ואת הפפריקה. לבשל, לערבב, במשך 30 שניות.
מוסיפים את החזיר עם כל מיצים שהצטברו ואת המרק. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים, מכוסה חלקית, עד החזיר רק נעשה, 10 עד 15 דקות. להפחית את החום נמוך מאוד להקציף את השמנת החמוצה.
בינתיים, בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את האטריות ביצה עד שזה עתה נעשה, על 7 דקות.
הסר 1/2 כוס הרוטב מן התבשיל ולזרוק עם האטריות.
מגישים את התבשיל על האטריות.
המלצת יין: להישאר עם הונגריה ולשרת את הדם של השור בשם יפה, אגרי ביקבר. זה למעשה רך, חריף, אדום פירותי כי הוא פשוט מושלם עם התבשיל המסורתי הזה.