קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

פפריקה חזיר

פפריקה חזיר
Paprikash חזיר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 50 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 749 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. אם יש לך שומן בייקון, קמח, אטריות ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. תמחיר $2.62 למנה, מתכון זה במחיר סביר. וזה טוב. נסו Paprikash חזיר, בשר חזיר Tenderloin Paprikash, ו Paprikash חזיר צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, חום 1 כף שמן על חום גבוה בינוני. לזרוק את החזיר עם הקמח, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית של הפלפל השחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(או או רגיל)(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים בערך חצי חזיר לסיר וחום במשך כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
הסר. חזור עם בשר החזיר הנותר ושמן כף נוספת.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
הסר.
5
להפחית את החום נמוך בינוני ולהוסיף את השמן כף הנותרים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הבצל והפלפלים. לבשל, מכוסה, ערבוב מדי פעם, במשך 7 דקות. מערבבים את הנותרים 1 1/4 כפיות מלח, 1/4 כפית פלפל שחור, ואת הפפריקה. לבשל, לערבב, במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
(או או רגיל)(או או רגיל)
7
מוסיפים את החזיר עם כל מיצים שהצטברו ואת המרק. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים, מכוסה חלקית, עד החזיר רק נעשה, 10 עד 15 דקות. להפחית את החום נמוך מאוד להקציף את השמנת החמוצה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
בינתיים, בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את האטריות ביצה עד שזה עתה נעשה, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
ניקוז.
10
הסר 1/2 כוס הרוטב מן התבשיל ולזרוק עם האטריות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
11
מגישים את התבשיל על האטריות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
12
המלצת יין: להישאר עם הונגריה ולשרת את הדם של השור בשם יפה, אגרי ביקבר. זה למעשה רך, חריף, אדום פירותי כי הוא פשוט מושלם עם התבשיל המסורתי הזה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)