קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

פפריקה חזיר

פפריקה חזיר
Paprikash חזיר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 50 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 749 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. אם יש לך שומן בייקון, קמח, אטריות ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. תמחיר $2.62 למנה, מתכון זה במחיר סביר. וזה טוב. נסו Paprikash חזיר, בשר חזיר Tenderloin Paprikash, ו Paprikash חזיר צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, חום 1 כף שמן על חום גבוה בינוני. לזרוק את החזיר עם הקמח, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית של הפלפל השחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים בערך חצי חזיר לסיר וחום במשך כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הסר. חזור עם בשר החזיר הנותר ושמן כף נוספת.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-דַק-
4
הסר.
5
להפחית את החום נמוך בינוני ולהוסיף את השמן כף הנותרים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הבצל והפלפלים. לבשל, מכוסה, ערבוב מדי פעם, במשך 7 דקות. מערבבים את הנותרים 1 1/4 כפיות מלח, 1/4 כפית פלפל שחור, ואת הפפריקה. לבשל, לערבב, במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מוסיפים את החזיר עם כל מיצים שהצטברו ואת המרק. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים, מכוסה חלקית, עד החזיר רק נעשה, 10 עד 15 דקות. להפחית את החום נמוך מאוד להקציף את השמנת החמוצה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
8
בינתיים, בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את האטריות ביצה עד שזה עתה נעשה, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
ניקוז.
10
הסר 1/2 כוס הרוטב מן התבשיל ולזרוק עם האטריות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
11
מגישים את התבשיל על האטריות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
12
המלצת יין: להישאר עם הונגריה ולשרת את הדם של השור בשם יפה, אגרי ביקבר. זה למעשה רך, חריף, אדום פירותי כי הוא פשוט מושלם עם התבשיל המסורתי הזה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)