פצפוצי שוקולד ומנטה Crackles
פצפוצי שוקולד ומנטה Crackles עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מנה אחת מכילה 153 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. סעו לחנות וקחו ביצים, אבקת סוכר, סוכריות מנטה עם פסים אדומים ולבנים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות פצפוצי שוקולד צ'יפס, עוגיות שוקולד מנטה קראנץ, ו עוגיות שוקולד מנטה קראנץ (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר גדול כבד. מערבבים על אש נמוכה עד השוקולדים להמיס תערובת חלקה.
מערבבים סוכריות מנטה מרוסקות דק 6 1/2 כפות סוכר. תערובת מגניב לפושר, ערבוב מדי פעם, כ -30 דקות.
לטאטא ביצים לתוך תערובת שוקולד, 1 בכל פעם, ואז לטאטא תמצית וניל מנטה לחלץ.
לטאטא קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה קטנה כדי להתמזג.
לטאטא תערובת קמח, ואז שוקולד צ ' יפס לתערובת שוקולד. מכסים את הבלילה וצינה עד המשרד מספיק כדי לעצב, לפחות 3 שעות עד 1 יום.
עמדת מתלה במרכז התנור וחימום מראש עד 325°f. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. באמצעות 1 כף נדיבה עבור כל עוגייה, בצק רול בין כפות לחות לכדורים בקוטר 1/4 אינץ', ולאחר מכן לארגן על גיליונות אפייה מוכנים, המרווח 1 אינץ ' זה מזה.
אופים עוגיות, גיליון 1 בכל פעם, עד נפוח סדוק על גבי אבל עדיין רך לגעת במרכז, על 11 דקות.
בואו לעמוד על גיליונות 5 דקות. לחץ על סוכריות מנטה מרוסקות על גבי צמרות של עוגיות או מפזרים אבקת סוכר.
העברה למדפים; מגניב לגמרי. (ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. לאחסן אטום בין גיליונות של נייר שעווה במקרר.)