קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

פצפוצי שוקולד ומנטה Crackles

פצפוצי שוקולד ומנטה Crackles
פצפוצי שוקולד ומנטה Crackles עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מנה אחת מכילה 153 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. סעו לחנות וקחו ביצים, אבקת סוכר, סוכריות מנטה עם פסים אדומים ולבנים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות פצפוצי שוקולד צ'יפס, עוגיות שוקולד מנטה קראנץ, ו עוגיות שוקולד מנטה קראנץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר גדול כבד. מערבבים על אש נמוכה עד השוקולדים להמיס תערובת חלקה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הסר מחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מערבבים סוכריות מנטה מרוסקות דק 6 1/2 כפות סוכר. תערובת מגניב לפושר, ערבוב מדי פעם, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
4
לטאטא ביצים לתוך תערובת שוקולד, 1 בכל פעם, ואז לטאטא תמצית וניל מנטה לחלץ.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעיתחבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעית
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
לטאטא קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה קטנה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
קיצור טבעיקיצור טבעי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
לטאטא תערובת קמח, ואז שוקולד צ ' יפס לתערובת שוקולד. מכסים את הבלילה וצינה עד המשרד מספיק כדי לעצב, לפחות 3 שעות עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
עמדת מתלה במרכז התנור וחימום מראש עד 325°f. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. באמצעות 1 כף נדיבה עבור כל עוגייה, בצק רול בין כפות לחות לכדורים בקוטר 1/4 אינץ', ולאחר מכן לארגן על גיליונות אפייה מוכנים, המרווח 1 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
8
אופים עוגיות, גיליון 1 בכל פעם, עד נפוח סדוק על גבי אבל עדיין רך לגעת במרכז, על 11 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
9
בואו לעמוד על גיליונות 5 דקות. לחץ על סוכריות מנטה מרוסקות על גבי צמרות של עוגיות או מפזרים אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
10
העברה למדפים; מגניב לגמרי. (ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. לאחסן אטום בין גיליונות של נייר שעווה במקרר.)