Bombes שוקולד Boozy דורש בערך 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מנות ראשונות יש 733 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סודה לשתייה, שוקולד, ביצה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 212 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו בונבון שוקולד Bombes, Bombes חמאת בוטנים שוקולד, ו שוקולד לבן ופטל מוס קפוא Bombes (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חמאה 6 x 150 מ " ל תבניות פודינג evenproof ולשים דיסק של קלף אפייה בבסיס של כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
3
כדי להפוך את הספוג, לשים את החמאה, שוקולד וקפה בקערה על מחבת של מים רותחים. בעדינות לחמם עד נמס, להוסיף את וניל ומערבבים לשלב. להפריש להתקרר קצת. לנפות את הקמח, קקאו ו bicarb לקערה אחרת, ואז לפזר את הסוכר, לשבור את כל גושים של סוכר עם האצבעות שלך.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מערבבים את הביצים ויוגורט בקנקן.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מוסיפים את תערובת השוקולד ואת תערובת הביצים לקמח ומערבבים הכל עם מרית עד שאין גושי קמח נראים לעין. מחלקים את התערובת בין 6 תבניות, לשים על מגש אפייה ומבשלים במרכז התנור במשך 30 דקות או עד שיפוד דחף לתוך העוגות יוצא נקי. השאירו להתקרר במשך 10 דקות, ואז להפוך על מתלה חוט מגניב לחלוטין. יכול להיות מורכב עד 5 ימים קדימה, עטוף היטב בסרט נצמד ומאוחסן במיכל אטום; או להקפיא עד 6 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
תפוזים, פרוסים וחצויים
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בעוד העוגות קרירות, להפוך את מוס השוקולד. ממיסים את השוקולד בקערה קטנה על מחבת של מים רותחים. השאירו להתקרר במשך 5 דקות, ואז מערבבים את חלמון הביצה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
זנים של פטריות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
לטאטא את הביצה בקערה אחרת עד נוקשה, להוסיף את הסוכר ולהמשיך לטאטא עד מבריק ועבה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
יוצקים את השמנת לתוך קערה שלישית בקלילות להקציף עד עבה. עצה את השמנת לתוך השוקולד ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
הוסף את הביצה מוכה, באמצעות כף מתכת, לקפל יחד עד אין פסים של ביצה לבן הנותרים. צמרמורת עד צורך.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
10
קו כל עובש פודינג עם סרט נצמדות.
11
הסר את צמרות העוגות עם סכין משונן קטן כדי ליצור משטח שטוח. בזהירות לפצל את העוגות לתוך 2 או 3 שכבות דרך האמצע שלהם. הרכיבו מחדש את העוגות בתבניות הפודינג, השריית כל שכבה של ספוג עם הליקר ושכבות עם מוס שוקולד. לכסות את העוגות עם כל סרט להיאחז תלויים ולחץ למטה בעדינות. צנן את העוגות לפחות 3 שעות או עד 2 ימים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
3/4 כוס יוגורט תפוזים
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
12
ממיסים את השוקולד הלבן בקערה קטנה על מחבת של מים רותחים בקושי. הפעל כל עוגה החוצה ולפתוח.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
טפטוף העליון של כל אחד עם שוקולד לבן קטן, נותן לו לטפטף במורד הצדדים. לקשט באמצעות ענף קטן של הולי אמיתית או מלאכותית. השאירו את השוקולד הלבן להגדיר עבור 20 דקות לפני ההגשה.