פראיירים ארורים.
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל פראיירים דמים. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 354 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, חלב מרוכז, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מוצצי עוגיות כיפיים, סוכריות תירס פראיירים, ו בלאדי מריה-ספרדית בלאדי מרי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הסוכר, סירופ תירס ו 1/4 כוס מים בסיר בינוני על חום בינוני גבוה. הכנס מדחום ממתקים ומערבבים עד הסוכר מתמוסס.
אפשר להרתיח, ללא ערבוב, עד התערובת מגיעה 295 מעלות F (שלב סדק קשה). לאחר הממתקים מגיעים 295 מעלות F, להסיר אותו מהחום. מערבבים את תמצית הלימון וצבע מאכל לצבע הרצוי.
כפית את הממתקים על גיליון סיליקון nonstick, מה שהופך מעגל רבע בגודל.
תניח מקל סוכריה על הסירופ ותלחץ על הסוכריה. לסובב את המקל כך שהוא מצופה לחלוטין בסירופ. תמשיכו עד שתכינו את כל הסוכריות על מקל.
אפשר להתקרר לחלוטין. שים בצד בזמן שאתה מכין קרמל.
עבור הקרמל: בסיר כבד תחתית מעל חום בינוני, לשלב את הסוכר החום, חלב מרוכז ממותק, חמאה, סירופ תירס ומלח. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן. מבשלים את הקרמל ל 234 מעלות F.
הסר מהחום ומערבבים בצבעי וניל ואדום מזון. אפשר לקרר את החום.
טובלים את "פראיירים" עד שהם חצי מצופה בקרמל.
שים אותם בחזרה על תבנית אפיית סיליקון להגדיר. אם הקרמל הוא רזה מדי, לחכות כמה דקות כדי לתת את ערכת הקרמל ולטבול מחדש את "פראיירים".
לאחסן במיכל קריר ויבש. אל תקרר.