פרג זרע Bundt עוגה אני
עוגת זרעי פרג Bundt אני יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 372 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, מלח, חלב חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 26%. מתכונים דומים: פרג זרע עוגת שמרים, פרג זרע עוגת שמרים, ו פרג זרע שיפון עוגת Bundt.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C), משמנים מחבת 10 אינץ ' bundt.
מערבבים יחד קינמון וסוכר 1/2 כוס.
מפזרים חלק מתערובת הסוכר קינמון באופן שווה על מחבת משומנת. זה ייצור קרום דק מעל העוגה. הניחו בצד את תערובת הסוכר הקינמון הנותרת.
להשרות פרג זרע בחמאה במשך 6 עד 8 שעות או לילה. קרם חמאה וסוכר 1 1/2 כוס עד אור ורך.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מנפים יחד קמח, מלח וסודה.
מוסיפים לתערובת חמאה לסירוגין עם תערובת פרג. להתמזג היטב.
שים את הבלילה במחבת בשכבות, מפזרים את תערובת הסוכר קינמון שמורות בין כל שכבה. אם אתה מורח את הבלילה רזה, אתה צריך לקבל שלוש שכבות של סוכר קינמון.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 50 דקות או עד שקיסם מוכנס יוצא נקי. מניחים עוגה על מתלה כדי להתקרר במשך שעה אחת.