פרדס בייקון גביני
עוף מטע בייקון גביני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 744 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. זה מובא לך על ידי מתכונים קראפט. גשו לסופר וקנו בטטות, שמן זית, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה טוב. נסו בייקון פרדס-קבב צ'דר, סלט עוף במטע התחתית, ו סלט עוף מטע תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת ovenproof כבד גדול על חום בינוני. בינתיים, לשלב קמח ופלפל.
מוסיפים עוף, 1 חתיכה בכל פעם, לתערובת קמח, הופך פרווה שווה שני הצדדים של כל חתיכה.
הוסף למחבת; לבשל 4 דקות. בכל צד או עד שחום באופן שווה משני הצדדים.
להוסיף תפוחי אדמה, שום טימין למחבת; לבשל 2 דקות., ערבוב לעתים קרובות. להחזיר עוף למחבת; לכסות בנייר כסף.
אופים 30 דקות. בינתיים, לשלב תערובת ציפוי, בייקון ופפריקה בקערה בינונית. מערבבים בגבינה.
עוף למעלה עם תערובת תפוחים וגבינה.
אופים, חשוף, 10 עד 15 דקות. או עד תפוחי אדמה ותפוחים במכרז, ועוף נעשה (165F).